REKLAMI GEÇ

Genç işadamı Yavuz Cinkaya dünya evine girdi

Genç işadamı Yavuz Cinkaya dünya evine girdi

Faber Mermer’in kurucusu İbrahim Cinkaya’nın oğlu genç işadamı Yavuz Cinkaya, yaşamını Mimar İlker İlhan Ural’ın kızı Şizen Sıla Ural ile hayatını birleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2015 Pazar, 18:00

Faber Mermer’in kurucusu işadamı İbrahim Cinkaya’nın oğlu Yavuz Cinkaya ile 1999 yerel seçiminde DSP’den Denizli Belediye Başkanlığına aday olan Mimar İlker İlhan Ural’ın kızı Şizen Sıla Ural, nikah defterine imza atarak, yeni bir hayata ve mutluluğa yelken açtı.

Genç çift, Anemon Otel’de siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren nikah töreniyle evlendi. Törene katılan konukları, Fadime-İbrahim Cinkaya ve Nuran-İlker İlhan Ural karşıladı. Şizen Sıla Ural ile Yavuz Cinkaya’nın nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Askeri Gülhane Tıp Akademisi Hastanesi Komutanı Korgeneral Ömer Paç, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun ile birlikte 6 kişi, genç çiftin nikah şahitliği yaptı.

Başkan Zolan Şizen Sıla Ural ve Yavuz Cinkaya’nın sesleri gür bir şekilde çıkıncaya kadar “evet” dedirtirken, genç çiftten nikah şahidi ayısı kadar çocuk yapmalarını istedi.

Bu arada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, İstanbul’un Fethi törenlerine katılmak için Denizli’den ayrılmadan önce Anemon Otel’e gelerek, Cinkaya ve Ural ailelerini kutladı, Yavuz Cinkaya ile Şizen Sıla Ural’a mutluluklar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı