REKLAMI GEÇ

Denizlililerden tebrik kuyruğu

Denizlililerden tebrik kuyruğu

Fatma Zeybekci ile İbrahim Özkan’ın düğünlerinin ilk adımı olan ve Kayalar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen yemekli mevlit törenine, binlerce Denizlili akın etti. Hemşerileri, Bakan Zeybekci başta olmak üzere düğün sahiplerinin ellerini sıkıp tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2017 Cumartesi, 15:43

Denizli asrın düğün için olağanüstü bir gün yaşıyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci’nin İbrahim Özkan ile yaşamını birleştireceği bu önemli gün nedeniyle kent, tarihinde ilk kez bu denli devlet adamını bir arada ağırlıyor.

Günlerdir konuşulan düğünün ilk adımı saat 13.00’te Kayalar Düğün Salonu’nda başladı. Genç çift için düzenlenen yemekli mevlitte, Bakan Zeybekci, eşi Ayşen Hanım, dünürleri Sait ve Seval Özkan davetlileri kapıda karşıladı.

Genç çiftin gelin masasında oturarak gün boyu davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdiği yemekli mevlide binlerce Denizlili akın etti. Bakan Zeybekci başta olmak üzere aileleri tebrik etmek isteyen davetliler, düğün salonu önünde gün boyu uzun kuyruklar oluşturdu.

Mevlide katılanlar arasında Denizli’nin önemli simaları, AK Parti’li Belediye Başkanları, il ve ilçe teşkilat başkan ve yöneticileri de vardı. Mevlitli törene akşam tarihi nikah törenine davetli olmalarına rağmen gelen önemli konuklar da vardı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski bakanı Taner Yıldız, Aile ve Sosyal Politakalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, spor ve iş dünyasından tanınmış isimler Zeybekci ve Özkan ailelerini bu önemli günlerinde yalnız bırakmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı