REKLAMI GEÇ

DESAV’a onur yemeği

DESAV’a onur yemeği

Vali Canpolat, sanat etkinliklerinin gelişmesinde ve sanatsal faaliyetlerin artmasındaki çabalarından dolayı DESAV üyeleri ve Kuğu Gölü Balesi sanatçıları onuruna yemek verdi.

/ DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2007 Pazartesi, 00:00

Polisevinde verilen yemeğe Vali Hasan Canpolat ve eşi Nuran Canpolat’ın yanı sıra eşleri ile birlikte Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz ve İsmet Akyol, İl Jandarma Alay Komutanı Jan.Kd.Alb.Cemal Temizöz, DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu ve DESAV yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Alaybeyoğlu ve Osman Zolan, Adalet Komisyonu Başkanı Tamer Bingöl,  İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ile DESAV’ın faaliyetlerini yürütmesinde katkıda bulunan kurumların temsilcileri katıldı.

DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu, yemekte yaptığı konuşmada DESAV’ın 2000 yılında kurulmasından bu yana Denizli’deki kültür ve sanat faaliyetlerinin gelişmesi için üyelerinin verdikleri gönüllü destekle çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek “ Sanatın bir toplum için ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinmektedir. DESAV bu konuda imkanları ölçüsünde elinden geleni yapmaktadır. Ama bu çalışmalar yeterli midir derseniz tabi ki değildir. Çünkü DESAV 35.000 YTL’lik bütçesi ile bu çalışmaları gerçekleştirmeye çalışıyor. Oysa Bursa ilinde bu tip faaliyetleri yürüten Vakfın bütçesi 2.500.000 YTL. Dolayısıyla Denizli’deki sanat etkinliklerini arttırmak için her kesimden destek bekliyoruz. Göreve başladığı günden bu yana bize verdiği desteklerden dolayı da Sayın Valimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Vali Canpolat, Denizli’nin ekonomik bakımdan gelişmiş bir il olmasına rağmen aynı gelişmişliği kültür ve sanat alanında gerçekleştirememiş olduğunu belirterek “Denizli’nin kültür ve sanat hayatına en büyük katkılardan birisini DESAV yapmaktadır. Dolayısıyla DESAV her yönüyle desteklenmelidir. DESAV bir avuç gönüllü insanla çalışmalarını sürdürmeye çalışmaktadır. Ancak bu çok yetersiz. Eğer Denizli bir şehir olmak istiyorsa, kültür ve sanata da büyük bir kaynak ayırmak zorunda. Biz Valilik olarak Belediyemizle birlikte bu konuya son derece duyarlı şekilde yaklaşıyoruz ve elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Önümüzdeki dönemde DESAV’ın ve bu konuda gönüllü olarak çalışan birimlerin de güçlendirilerek ilimizin kültür ve sanat alanında iyi bir noktaya geleceğine inanıyoruz. Başta DESAV ve onun başkanı Ziya Tıkıroğlu bey olmak üzere ilimizin kültür ve sanat hayatına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından DESAV’ın faaliyetlerinde katkı sağlayan kurum ve kuruluşların temsilcilerine Vali Canpolat tarafından teşekkür plaketi verildi. Teşekkür plaketi verilen kurum ve kuruluş temsilcileri şunlar: Özel Sağlık Hastanesi adına Dr.Rıdvan Erdemir, Servergazi Belediyesi Başkanı Nihat Yeniyol, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci adına Bülent Uygun, Denizli Ticaret Odası Mehmet Yüksel adına Uğur Erdoğan, Zümrüt Art of Glass Kudret Gözüaçık, Erdem Mermer Halil Öksüz adına Ahmet Tunçbilek, Eke Şirketler Grubu adına Özlem Ülkü.

DESAV’ın faaliyetlerine verdikleri destekten dolayı da DESAV adına Vali Canpolat ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan’a plaketlerini  İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı