REKLAMI GEÇ

Destan Halk Dansları’ndan kaçırılmayacak gösteri

Destan Halk Dansları’ndan kaçırılmayacak gösteri

Destan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, kurulduğu 2008 yılından bu yana sergilediği gösteriler, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılar ile Denizli’nin adını hem Türkiye, hem de dünyaya duyurmayı başardı. Destan Halk Dansları, 11 Haziran Cumartesi günü EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahneleyeceği “Altı masal üstü gerçek” adlı gösteri ile 8. kuruluş yıldönümünü kutlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2016 Perşembe, 08:30

2008 yılında kurulan Destan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, aradan geçen süre içinde, halk danslarını geniş kitlelere sevdirdi, hızla gelişen dansçı kadrosu ile Denizli’nin gururu oldu.

denizli-destan-halk-danslari-8.-yilinda-4

Türk halk danslarına yeni bir bakış açısı getiren, bünyesinde bulunan yüzlerce küçük, genç ve büyük dansçı ile Denizli’nin adını hem Türkiye, hem de dünyaya duyurmayı başaran Destan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, görkemli bir gösteriye daha hazırlanıyor.

denizli-destan-halk-danslari-8.-yilinda-2

BU GÖSTERİYİ KAÇIRMAYIN
Her yıl gerçekleştirdiği iki saatlik kesintisiz halk dansları şölenlerinde bugüne kadar binlerce seyirci ile buluşan Destan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, yeni bir gösteriye daha hazırlanıyor. Bu yıl 8. kuruluş yıldönümü kutlamasına hazırlanan Destan, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Altı masal üstü gerçek” adlı gösteri ile masal kitaplarından çıkıp, sahnede hayat bulacak. 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek gösteri saat 21.00’da başlayacak.

120 DANSÇI SAHNE ALACAK
“Altı masal üstü gerçek” adlı gösteride küçük ve büyük 120 dansçının sahne alacağın belirten Destan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Genel Sanat Yönetmeni Türker Esmer, elde ettikleri başarıyı “disiplin, özveri ve takım çalışması” olarak tanımladı. Her zaman seyirciye layık olmaya çalıştıklarını anlatan Türker Esmer, “Çıtayı her yıl daha da yukarı taşımak için çok çalışıyoruz. Anadolu’nun 7 bölgesinden derlenen halk dansları motiflerinden oluşan koreografileri, hikayelerle birleştirerek, yapılmamış olanı yapmaktan, Anadolu kültürünü başka açılardan yansıtmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

denizli-destan-halk-danslari-8.-yilinda-5

TÜM DENİZLİ DAVETLİ
Türker Esmer, 11 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri “Altı masal üstü gerçek” adlı gösteriye tüm Denizli halkını davet etti.

Bu özel gösteriyi izlemek isteyenler biletleri Destan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nın Kınıklı’da bulunan merkezinden temin edebilirler.

denizli-destan-halk-danslari-8.-yilinda-3

İRTİBAT İÇİN:
ADRES: Çamlaraltı Mahallesi Kınıklı Caddesi NO: 12 (Beltaş karşısı)
Tel:0 258 213 00 41

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı