REKLAMI GEÇ

EKMEK TEKNELERİNİ KENDİLERİ YAPTI

EKMEK TEKNELERİNİ KENDİLERİ YAPTI

Denizli’nin ilk geniş konseptli termal ve sağlık oteli, inşaatında çalışan 3 işçiye ekmek kapısı oldu. Otelin yapımında 2 yıl harç taşıyan 3 inşaat işçisi, şimdi otel bünyesinde çalışarak gelen misafirlere hizmet verecek.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2014 Pazar, 10:54

Doğa Thermal Sağlık Spa Otel sahibi Dr. Malik Dülgeroğlu, otel inşaatında çalışan 3 inşaat işçisine istihdam sağlayarak onlara rahat ve sürekli bir iş imkanı sağladı.

Karahayıt’da 7 bin 500 metrekarelik alan üzerine 2 yılda inşa edilen otelin yapımında harç taşıyarak emek harcayan İbrahim Özel, Muhammet Çardak ile Engin Ülker, Dr. Malik Dülgeroğlu’ndan, sürekli çalışabilecekleri bir işe ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Bunun üzerine 3 inşaat işçisini işe alan DR. Malik Dülgeroğlu, inşaatta çalışan İbrahim Özal’i çamaşırhaneye, Muhammet Çardak’ı otelinde iç mekan inşaat işlerden sorumlu olarak işe alırken, Engin Ülker’i de otelin şoförü yaptı.

Dülgeroğlu, “Arkadaşlarımız, inşaat bittikten sonra çalışmaya devam edelim dediler. İşçiyken daha çok maaş alıyorlardı. Bizimle birlikte biraz az ücret alacaklar ancak onlar bizimle yürümeye devam edeceklerini söyledi. Bu da bizi mutlu etti. Eminim beraber daha çok başarılar elde edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı