REKLAMI GEÇ

Emekli maaşıyla 46. kitabını çıkardı

Emekli maaşıyla 46. kitabını çıkardı

Emekli Öğretmen Mustafa Öselmiş, emeklilik maaşıyla bastırdığı 46. kitabını piyasaya sürdü. Son olarak Tıbb’ı Nebevi’ adlı kitabını kaleme alan emekli öğretmen, kitaplardan maddi beklentisinin olmadığını, insanların daha çok okuması için çaba gösterdiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2008 Cuma, 00:00

Emekli Eğitimci Yazar Öselmiş tarafından altı ayda hazırlanan kitap, 340 sayfadan oluşuyor. 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak ‘Kutlu Doğum Haftası’ nedeni ile kitabını çıkarttığını anlatan eğitimci Yazar Öselmiş, “Kutlu Doğum Haftası’nda insanlar birbirlerine gül armağan ediyor. Gül gönderiyor. Bu güller de iki gün sonra soluyor, kuruyor ve atılıyor. Ben bu yıl kampanya başlatıyorum. Kutlu Doğum Haftası öncesinde ve sonrasında insanlar birbirlerine kitap armağan etsin. Kitap kalıcı bir armağandır. Onun için Kutlu Doğum Haftası bir başlangıç olsun. Kitap sevenlere, kitabı dışından okuyanlara, kitap okumayıp niyet okuyanlara kitap armağan edelim. Onun için bu kitabı hazırladım ve 1.5 YTL’den satışa sundum. Bu kitabımdan da diğer kitaplarım gibi bir maddi beklentim yok. İnsanların okuması, bilgilerinin artması ve kitaplarını sevmesi benim tek isteğim. Ben okumak istiyorum ama kitaplar çok pahalı diyenler için kitabım kitapçılarda onları bekliyor” dedi.

Peygamberimiz mikrobu haber veriyor

276 sayfadan oluşan ‘Tıbb-ı Nebevi’ kitabında bugüne kadar pek bilinmeyen peygamberimizin tıbbını ele aldığını anlatan Yazar Öselmiş, “Bu kitabı okuyan her müslüman peygamberimizi daha iyi tanıyacak, onunda daha çok iftihar edecektir. Diş temizliği, çevre ve insan temizliğinin peygamberimizle başladığını, peygamberimizin mikrobu haber verdiğini, hastalıktan korunmak ve tedavi yollarını ortaya koyduğunu. Karantina uyguladığını, bunalımdan stresten uzak kalmanın yollarını gösterdiğini bu kitap sayesinde okuyucularımız öğrenecekler. Sineğin bir kanadında mikrobun bulunduğunu, diğer kanadında ise panzehirinin bulunduğunu kitabında ayet ve hadislerle de destekleyerek anlattım. Sarımsağın faydaları, banyo yapmanın önemi ve insan sağılı için faydaları, çevre temizliği, toplum temizliği, hastalıktan korunma ve tedavi yöntemleri kitabımın sayfalarında bulunuyor” dedi.

    

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı