REKLAMI GEÇ

Engelleri aştılar, patron oldular

Engelleri aştılar, patron oldular

Denizli’de engelliler, ortaya koydukları çaba ve girişimcilik ruhu ile örnek oluyor. Engellerine takılmayan, yaşadıkları zorluklarla mücadele eden engelliler, İŞKUR’un verdiği destek ile işyeri açtı, hayata dört elle sarıldı. İŞKUR İl Müdürü Feridun Giresun kurum desteğiyle işyeri açan engellileri ziyaret etti, başarının getirdiği mutluluklarını paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2016 Cuma, 08:30

Melek Macun, engeline aldırmadı, İŞKUR’un sağladığı 20 bin 30 liralık katkı ile Pervin İplik adında işyeri açtı. Ömer Faruk Süer de İŞKUR’dan destek alan bir başka engelli. O da temizlik ürünleri satışı yapan bir işyeri açtı, İŞKUR’dan da 25 bin 650 lira destek aldı. Büşra Abla Köfte Piyaz adıyla işletme açan Büşra Acar’a da İŞKUR tarafından 36 bin liralık destek verildi.

GİRESUN’DAN ZİYARET
Engellerine takılmayan, hayata küsmeyen bu isimler çok özel. Hayatın önlerine çıkardığı engelleri aşmayı başaran ve kendi işlerinin patronları olan bu isimleri ziyaret eden İŞKUR İl Müdürü Feridun Giresun, çabalarından dolayı kutladı. Geride bıraktığımız Engelliler Haftası’nın bu başarı örnekleriyle çok daha anlamlı haline geldiğini belirten Giresun, içinde girişimcilik ruhu olan, çalışan ve üreten herkese destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Engellilere yönelik pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceklerini dile getiren Giresun, engellilerin ekonominin içinde yer alması ve istihdamının artırılması için proje üretmeye devam edeceklerini söyledi.

denizli-engelli-vatandaslar-kendi-isyerlerini-acti-2

İŞLETMEMLE GURUR DUYUYORUM
İŞKUR’dan 20 bin 30 lira destek aldığını ve Pervin İplik adıyla işyeri açtığını belirten Melek Macun, işletmesiyle gurur duyduğunu söyledi, kendisine destek olan İŞKUR’a da teşekkür etti.

denizli-engelli-vatandaslar-kendi-isyerlerini-acti-1

TOPLUMA YARARLI BİREY OLMAK ÖNEMLİ
İŞKUR’dan aldığı 25 bin 650 liralık destek ile Çağrı Hijyen ve Temizlik Ürünleri şirketini kuran Ömer Faruk Süer ise, tüketen değil üreten birey olmasında destek veren İŞKUR’a teşekkür etti.

denizli-engelli-vatandaslar-kendi-isyerlerini-acti-3

KENDİ İŞİMİN PATRONU OLDUM
Açtığı Büşra Abla Köfte Piyaz Salonu’yla iş yaşamına adım attığını belirten Büşra Acar da kendi işinin patronu olduğu için mutlu olduğunu söyledi. İŞKUR’un kendisini 36 bin lira destek sağladığını dile getiren Büşra Acar, elinden tuttuğu ve kendisine güvendiği için İŞKUR’a teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı