REKLAMI GEÇ

Eski milletvekili Karademir’in oğlu vefat etti

Eski milletvekili Karademir’in oğlu vefat etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 22’nci dönem CHP İzmir Milletvekili olarak görev yapan Denizlili Erdal Karademir’in oğlu vefat etti. Yüksek tansiyon nedeniyle genç yaşta sevenlerine veda eden Utku Karademir’in vefatından önce organlarını bağışladığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2016 Cumartesi, 12:29

Acıpayamlı olan CHP İzmir eski Milletvekili Erdal Karademir’in acı günü. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım dairesi Başkanlığı’nda çalışan 32 yaşındaki Utku Karademir, yüksek tansiyon nedeniyle Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ORGANLARINI BAĞIŞLAMIŞTI
Girişimci yönü, toplumsal ve sosyal konulara duyarlılığıyla dikkati çeken Utku Karademir’in bir süre önce organlarını bağışladığı öğrenildi. Karademir’in karaciğer, korneaları, kalp ve böbrekleri, organ nakliyle ilgili görevliler tarafından alındı.

Karaciğeri nakil bekleyen dört kişiye, diğer organları da doku uyumu sağlanan ve nakil için sıra bekleyen hastalara nakledilecek.

İZMİR’DE TOPRAĞA VERİLECEK
Genç yaşta hayatını kaybeden Utku Karademir’in cenazesi yarın (pazar) İzmir Güzelbahçe’de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı