REKLAMI GEÇ

BU EZİYET CEZASIZ KALMADI

BU EZİYET CEZASIZ KALMADI

Denizli’de eşeği kamyonetin arkasına bağlayarak götüren sürücü cezasız kalmadı. Görüntüler sosyal medyaya yansımış ve büyük tepki çekmişti. Bu görüntüye kayıtsız kalmayan Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, kamyonet sürücüsüne 5 bin 800 liralık idari para cezası uyguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2016 Pazar, 12:25

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan ve büyük tepki toplayan görüntüde, eşeğin Denizli plakalı kamyonetin arkasına bağlanarak götürülmesi yer alıyordu. Bu görüntülere kayıtsız kalmayan Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, kamyonet sürücüsüne hayvana işkence etmek suçundan idari yaptırım uyguladı. Sürücüye ayağı sakat olduğu anlaşılan hayvana eziyet eden sürücüye 5 bin 800 lira para cezası kesildi.

11 AYLIK RAPORU DA YAYINLADI
Hayvana eziyet eden sürücüye uygulanan cezaya ilişkin açıklama yapan Orman ve Su İşleri İl Müdürü Hamdi Akan, 2016 yılının ilk dört ayında yapılan benzer çalışmalara ilişkin de bilgi verdi. Akan, 2016’nın ilk 4 aylık diliminde 11 kişiye toplam 63 bin 937 liralık idari para cezası uygulandığını söyledi.

Alkan, “1 kişiye horoz, 8 kişiye köpek dövüştürmek, 1 kişiye köpek çarpmak ve 1 kişiye de aracının arkasına eşek bağlayarak götürmek suçlarından idari yaptırım kararı uygulandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı