REKLAMI GEÇ

Forum Fashion Week başlıyor

Forum Fashion Week başlıyor

Forum Çamlık, Türkiye genelinde bu yıl 5.’si düzenlenen Forum Fashion Week etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Forum Fashion Week, ünlülerin katıldığı çok özel sohbetlere ve indirimle dopdolu Alışveriş Gecesi’ne sahne olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2014 Salı, 13:18

Bu yıl beşinci kez düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Çamlık’ta ünlü isimlerin katılacağı moda söyleşileri, sürpriz kampanyalar ve indirimlerle dopdolu alışveriş keyfiyle, 26-28 Eylül arasında moda fırtınası estirecek.

MODAYA DAİR HER ŞEY BU SÖYLEŞİDE
Moda dünyasının ünlü isimlerinden Neslihan Yargıcı, podyumların efsane ismi Neslihan Yavuzcan ve gençlerin severek takip ettiği pop yıldız Oğuz Berkay Fidan, 27 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te Forum Çamlık’ta moda ve 2015 trendleriyle ilgili özel bir söyleşi gerçekleştirecek.

ÇAĞLA ŞIKEL FORUM ÇAMLIK’TA
Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında Forum Çamlık, 28 Eylül Pazar günü saat 16.00’da ünlü manken, oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel’i konuk edecek. Ünlü manken konuklarla modada yeni trendler hakkında söyleşecek, 2014-2015 Sonbahar-Kış modasına dair ipuçları verecek.

ALIŞVERİŞ GECESİ’NDE BÜYÜK İNDİRİMLER
Forum Fashion Week’in başlamasıyla birlikte Forum Çamlık dünya markalarını ziyaretçilerine sunduğu mağazalarında belirli saatler arası ‘Alışveriş Gecesi’ ilan ederek özel indirim kampanyaları düzenleyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı