REKLAMI GEÇ

Gelin damadın Cumhuriyet coşkusu

Gelin damadın Cumhuriyet coşkusu

Denizli, Cumhuriyet Bayramı’nı çok farklı ve anlamlı etkinliklerle kutladı. İşte onlardan biri: Düğün tarihleri için 29 Ekim 2017’yi tercih eden Denizlili çift, düğün ortasında ellerinde Türk Bayrağı 10. Yıl Marşı’nı söyleyip Cumhuriyeti kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 12:45

Denizli, geçen yıllarda benzerleri görüldü mü bilinmez ama bu yıl sanki bir farklı coşkuyla kutladı Cumhuriyet’in 94. yılını. Kentin dört bir yanından birbirinden daha anlamlı ve güzel kutlama görüntüleri paylaşıldı sosyal medyadan.

Üzerinden 2 gün geçmesine rağmen görmezden gelemediğimiz Cumhuriyet kutlamalarından biri de bu kez bir düğün salonunda yaşandı. Uzun yıllar isimlerinin baş harfleriyle işlettikleri kuaför salonu ortaklığını, hayat arkadaşlığına çevirme kararı alan Hakan İmal ve Meryem Ateş evlilik tarihi için 29 Ekim’i yani Cumhuriyet Bayramı’nı seçti.

Akrabaları ve arkadaşlarını davet ettikleri düğünde bununla da yetinmeyen genç çift Cumhuriyet coşkusunu, ellerine bayrak alıp İzmir Marşı söyleyerek kutladı. Düğüne katılan davetlilerin hep bir ağızdan eşlik ettiği ve elleriyle tempo tuttuğu o anlar işte kameralara böyle yansıdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı