REKLAMI GEÇ

GRANDBERK’TEN DOĞA’DA TATLI ŞÖLENİ

GRANDBERK’TEN DOĞA’DA TATLI ŞÖLENİ

Denizli’nin önde gelen tabldot yemek firmalarından Grandberk, İtalyan ve Fransız mutfağını Söke Doğa Okulları’na taşıdı, tam bir tatlı şöleni gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2016 Pazartesi, 17:05

Denizli’nin önemli tabldot firmalarından Grandberk Yemek Fabrikası, Söke Doğa Okulları öğrencileri için tatlı şöleni gerçekleştirdi. Doğa öğrencilerinin baharın gelişini kutlamak amacıyla gerçekleştirdiği etkinliğe katılan ve 5 yıldızlı otellerin açık büfe sunumlarını geride bırakan şovla İtalyan ve Fransız mutfağına ait tatlıları sunan Grandberk, hem okul yönetiminden, hem de öğrencilerden tam not aldı.

10 çeşit tatlının sunulduğu açık büfede, unilever food solutions ürünlerinin kullanıldığını, executive chef ler eşliğinde özenle hazırlandığını belirten GrandBerk Üretim ve Proje Yöneticisi Yasemin Balcı, “6 kişilik ekibin takım çalışmasıyla 10 saatte hazırladığı tatlıların yapımında 200 kg süt, 100 kg şeker ve 100 kg CarteD’or ürünleri kullanıldı. 500 öğrencinin katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü ve öğrenciler için büyük bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı