REKLAMI GEÇ

Astsubay Hasan Çoban El Bab’da şehit oldu, baba haberi Denizli’de aldı

Astsubay Hasan Çoban El Bab’da şehit oldu, baba haberi Denizli’de aldı

El Bab’da sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı’na katılan tim içinde bulunan Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Çoban (26), DAEŞ terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Balıkesir Burhaniyeli olan şehidin babası acı haberi deve güreşleri için geldiği Sarayköy’de aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2017 Cuma, 16:47

Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı’ndan bir acı haber daha geldi. Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Çoban, DAEŞ terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir silah arkadaşıyla birlikte şehit oldu.

Suriye’nin El Bab kentinin güneyindeki TADİF yol kavşağı bölgesinde DEAŞ terör örgütü tarafından yola daha önceden döşenmiş bir EYP’nin patlaması sonucu EYP ve mayın keşfi yapan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarından Astsubay Kıdemli Kavuş Hasan Çoban, Uzman Onbaşı Selman Çalık şehit olmuş, Piyade Yarbay Burak Yılmaz, Piyade Üsteğmen Nurullah Güllü, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Yellice yaralanmıştı.

ACI HABERİ GÜREŞLER İÇİN GELDİĞİNDE SARAYKÖY’DE ALDI
Baba İbrahim Çoban, oğlu Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Çoban’ın şehit olduğu haberini deve güreşlerine katılmak için geldiği Sarayköy’de aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı