REKLAMI GEÇ

Hayırseverler bağışlıyor, O dağıtıyor

Hayırseverler bağışlıyor, O dağıtıyor

Altıntop Mahallesi Muhtarı Tülay Sücüllü, hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Her ay bir mahalledeki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran Sücüllü’nün bu ayki adresi Zafer Mahallesi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 10:27

Geçen ay Hacıeyüplü Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahipleri ve çocukları sevindiren Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, bu ay da azalar Mustafa Kaydı ve aza Sıdıka Kaydı ile birlikte Zafer Mahallesi’ne gitti. Yardım turuna CHP’den milletvekili aday adayı olan Melike Basmacı ve Jeoloji Mühendisi Zülal Avcı da katıldı.

Sücüllü, Altontop Mahallesi’ndeki hayırseverlerin sağladığı pantolon, mont ve ayakkabıları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Sücüllü, çocukları da unutmadı. Onları da kitap, kırtasiye ve toplar hediye ederek sevindirdi.

Zafer Mahallesi’nde 25 dolayında aileye yardım sağladıklarını bildiren Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, muhtarlar arasında dayanışmayı sağlamak ve o mahallede ikamet eden ihtiyaç sahiplerini sevindirmek için başlattıkları çalışmanın devam ettiğini söyledi.

Mahalle sakinlerinin sağladığı yardımları, bir başka mahalledeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını kaydeden Sücüllü, “Mahallemizde ihtiyaç sahibi 23 aile var. Biz onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ancak bizim mahalle yardımsever bir mahalle. Bize gelen yardımları her ay bir mahalleyi ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine teslim ediyoruz” dedi.

Yardımların, muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını da belirten Sücüllü, “Gideceğimiz mahalleyi önceden belirliyoruz. Mahalle muhtarımızı arayıp, bilgilendiriyoruz. Muhtarımızın belirlediği ailelere ziyaret ederek, giyim yardımında bulunuyoruz. Ayrıca çocuklar için kırtasiye ve oyuncak vererek sevindiriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı