REKLAMI GEÇ

HKMO’dan 300 kişilik Anneler Günü kahvaltısı

HKMO’dan 300 kişilik Anneler Günü kahvaltısı

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Denizli Temsilciliği, üyelerini Anneler Günü nedeniyle sabah kahvaltısında buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2016 Pazar, 12:22

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Denizli Temsilciliği’nin Anneler Günü için düzenlemiş olduğu pazar kahvaltısı, meslek örgütü üyelerini bir araya getirdi. Yade Kır Düğün Salonu’ndaki etkinliğe üyeler, aileleriyle birlikte katıldı.

harita-muhendisleri_kahvalti-ic

Serbest çalışan oda üyeleri ile Tapu Kadastro Bölge Müdürü, şube müdürleri, Merkezefendi Tapu Müdürü, Pamukkale Tapu Müdürü, müdür yardımcıları, Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale belediyeleri ile diğer kamu kurumlarında çalışan meslektaşların ve basının davetli olduğu kahvaltı buluşması, günün ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Kahvaltı sonrası çeşitli sorunları konuşma ve tartışma fırsatı bulan üyeler, mesleki sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Pazar kahvaltısında üyeleri buluşturan Oda Temsilcisi Harita ve Kadastro Mühendisi Nazım Tanrıkulu, “Meslek örgütümüz üyelerinin böyle bir toplantıda aileleriyle birlikte buluşması, sıcak bir hava yarattı. Hepimiz özlemi olan bir buluşmaydı bunu gerçekleştirdik. Bu günkü kahvaltı davetimize yaklaşık 300 kişi katıldı. Katılımın bu kadar yoğun ve kalabalık olması bizi ayrıca sevindirdi. Her yıl aynı tarihlerde yaptığımız kahvaltılı bahar buluşmamızın Anneler Günü’nde olması, onları bir kez daha hatırlamamıza vesile oluyor, bundan kıvanç duyuyoruz” dedi.

Kahvaltıya gelen tüm bayanlara Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Denizli Temsilcisi Nazım Tanrıkulu tarafından Anneler Günü nedeniyle karanfil verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı