REKLAMI GEÇ

İlyas Haytan unutulmadı

İlyas Haytan unutulmadı

Geçtiğimiz yıl Sarayköy’de geçirdiği trafik kazasında Alperen Ersoy ile birlikte hayatını kaybeden Gazeteci İlyas Haytan, ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı. Sevenleri, İlyas Haytan’ı unutmadıklarını gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2016 Çarşamba, 13:02

26 Ekim 2015’te seçim çalışması yapan AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’nu takip eden ekipte yer alan ve Sarayköy’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Gazeteci İlyas Haytan, ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı.

denizli-ilyas-hayta-anma-2

Servergazi Mezarlığı’nda mezarı başında düzenlenen anma etkinliğine İlyas Haytan’ın ailesi, gazeteciler ve sevenleri katıldı. Törende eşi Nalan Haytan ile anne ve babası gözyaşı döktü.

“İLYAS’I UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”
Dua okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, İlyas Haytan’ı unutmadıkların ve asla unutmayacaklarını söyledi. Varol, “Biz İlyas’ı hep gülen yüzüyle gördük ve öyle hatırlamaya devam edeceğiz” dedi.

“ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN”
İlyas Haytan’ın babası Cafer Haytan da kelimeler boğazında düğümlenerek kısa bir teşekkür konuşması yaptı. “Her zaman yanımızda oldunuz” diyen Cafer Haytan, “Allah kimseye evlat acısı göstermesin” temennisinde bulundu.

denizli-ilyas-hayta-anma-1

ARKADAŞIYLA BİRLİKTE KAZA KURBANI OLMUŞTU
Otomobilin Sarayköy’ün Adaköy ile Ahmetli mahalleleri arasında sulama kanalına uçması nedeniyle yanında bulunan Alperen Ersoy ile birlikte olay yerinde hayatını kaybeden İlyas Haytan, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’nun seçim çalışmalarını takip ediyordu.

sedat-kurt-kose-ilyas-anons

Uzun yıllar DEHA TV ve Deha 20 Gazetesi’nde spor muhabirliği yapan İlyas Haytan, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi bünyesinde çalışmaya başlamıştı.

denizli-ilyas-haytan-alperen-ersoy-arac-gprs-ile-bulundu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı