REKLAMI GEÇ

“Işıltılı paket” mutlu edecek

“Işıltılı paket” mutlu edecek

Üniversite öğrencisi Hasret Yılmaz’ın “çocuklar bayrama mutlu girsin” sloganıyla başlattığı “Işıltılı Paket” yardım kampanyası, hayırsever vatandaşların katkı ve destekleriyle çığ gibi büyüyor. Hayırseverlerin gönderdiği kıyafetler yıkanıyor, ütüleniyor ve hediye paketine dönüştürülerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2016 Perşembe, 11:48

Üniversiteli Hasret Yılmaz’ın yaktığı kıvılcım, Ramazan Bayramı öncesi çocukları sevindirecek bir yardım kampanyasına dönüştü. Hayırseverlerin de yoğun bir şekilde desteklediği “Işıltılı Paket” kampanyasıyla bayramda çocuklar sevindirilecek. Genellikle çocukların üzerine yoğunlaştırılan kampanyaya isteyenler gıda yardımında da bulunabiliyor.

VEREN EL ALAN ELİ GÖRMÜYOR
Veren elin alan eli görmediği kampanyayla ilgili bilgi veren Yılmaz, “Bu yardımda kimse birbirini görmüyor. Maddi durumu iyi olmayan aileleri tespit ediyoruz ya da bizlere fotoğraflar geliyor. Ben de gönderilen kıyafet ve ayakkabıları topluyorum. Kullanabilir durumda olanlarını yıkıyorum, ütülüyorum ve hediye paketi yaparak hazır hale getiriyorum. Ardından küçük zarfların içine iyi dilekler yazarak ulaştırdıklarımızın bayramlarını kutluyoruz. Zarfın üzerine kıyafetlerin yaş gruplarını da yazıyoruz” dedi.

ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN
İsteyen herkesin kampanyaya katılabileceğini belirten Yılmaz, “Hayırseverler hediyelerini bizzat kendi elleriyle vermek isterlerse, ailelerin bilgilerini paylaşmadan ve fotoğraflarını çekmeden ziyaret edebilir. Bu kampanyamızda en çok gizliliğe dikkat ediyoruz. Bayramda küçükken bizi en çok mutlu eden ayakkabı ve kıyafetler olurdu. Biz de çocukları mutlu etmek için yeni kıyafet ve ayakkabı temin etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yılmaz, etkinliğin Ramazan Bayramı’nın son gününe kadar devam edeceği belirterek yardım etmek isteyenlerin 0544 420 60 17 numaralı telefona ulaşmalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı