REKLAMI GEÇ

İstanbul Fitness A’dan sokak hayvanlarına mama

İstanbul Fitness A’dan sokak hayvanlarına mama

Aquamall’daki İstanbul Fitness A üye ve çalışanları sokak hayvanları için ‘Bir kap mama al gel, sen de umut ol’ kampanyası başlattı. Toplanan mamamalar Denizli Hayvanları Koruma Derneği’ne bağışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2018 Çarşamba, 09:45

Sinpaş Aquacity bünyesindeki Aquamall’da faaliyet gösteren İstanbul Fitness A, Denizli’deki sokak hayvanları için yardım kampanyası başlattı.

“Bir kap mama al gel, sen de umut ol” başlıklı kampanyaya İstanbul Fitness A çalışanları ve üyeleri katkı koydu. Toplam 50 kilogramlık mama sokak beslemeleri için Çamlık mesirelik alanındaki etkinlikte Denizli Hayvanları Koruma Derneği’ne teslim edildi.

İstanbul Fitness A üyelerinin zumba yaptığı etkinlikte konuşan Tesis Müdürü Melis Kurtkaya, “İstanbul Fitness A ailesi olarak biz insanlara sporu yaşam tarzı olarak benimsetmeye çalışıyoruz. Yaşamak harekete geçmektir. Yaşamak motivasyondur. Yaşama ve sevgiye en çok ihtiyacı olan sokak hayvanları için bir kap mama alıp geldik. Bugün herkes sevginin bir parça ucundan tutarsa belki sokak hayvanları da daha mutlu bakabileceklerdir” diye konuştu.

Toplanan kedi ve köpek mamaları Denizli Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Simge Aydoğan’a teslim edildi.

Aydoğan Denizli’de sokak hayvanlarına yönelik duyarlılığın giderek arttığına dikkati çekerek, “Bu tür duyarlılıkların artmasını diliyoruz. Denizli’de her geçen gün bu konu ile ilgili bilinç artıyor. Bu durumdan çok memnunuz. İstanbul Fitness A ailesine de katkıları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Denizli’de 14 mahallede sokak beslemeleri yaptıklarını söyleyen Denizli Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Aydoğan, toplanan mamaların sokak beslemeleri yapan gönüllüler aracılığı ile 3 binin üzerinde kedi ve köpeğe ulaştırılacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı