REKLAMI GEÇ

İzmir’de yaşayan Denizlililer, birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi

İzmir’de yaşayan Denizlililer, birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi

İzmir Denizlililer Derneği’nin Bayraklı Havuz Düğün Salonu’nda düzenlediği ‘Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi’nin finaline 10.Yıl Marşı damga vurdu. Geceye katılan Denizlililer, ellerinde Türk bayrakları ile hep birlikte 10.Yıl Marşı söyledi. İzmir’deki geceye Denizli’den sadece Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan katılırken, Dikili’nin Çivrilli Belediye Başkanı Mustafa Tosun da hemşerilerini yalnız bırakmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2017 Cumartesi, 11:49

1990 yılında kurulan İzmir Denizlililer Derneği, Ege’nin incisi metropolde hemşerileri arasında birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla gece düzenledi. Bayraklı semtindeki Havuz Düğün Salonu’ndaki etkinliğe 150 kişi katıldı.

Geceye 10.Yıl Marşı damga vurdu. Gecenin sonunda tüm davetliler sahneye çıkıp, ellerinde Türk bayraklarıyla hep birlikte 10.Yıl Marşı söyledi.

İzmir’deki birlik-beraberlik ve dayanışma gecesine Denizli’den tek katılım oldu. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, hemşerileriyle İzmir’de hasret giderdi. Aslen Çivrilli olan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’da Denizlililer Gecesi’ne katılarak hemşerilerinin coşkusuna ortak oldu.

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, “27 yıl önce kurulan derneğimiz bundan sonra daha aktif olacak. Maalesef İzmir’deki Denizlililer olarak bu güne kadar yeteri kadar birlik ve beraberlik içinde olamadık. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Denizli’den gecemize bir tek katılım olması ise, bizi biraz üzdü. Buraya Denizli kokusunu getiren Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a İzmir’de yaşayan Denizlililer adına teşekkür ediyorum. Buradan tüm Denizli’ye selam olsun” dedi.

Gecede yöresel türküler söylendi, oyunlar oynandı. Finalde ise, tüm konuklar sahneye çıktı, ellerinde Türk bayraklarıyla hep birlikte 10.Yıl Marşı söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı