REKLAMI GEÇ

Kadınların gurur günü

Türk Kadınlar Birliği, 2006–2007 öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi ile ortak olarak yaptıkları çalışmaların ürünlerini Denizli Ticaret Odası’nda halkın beğenisine sundu.

/ DENİZLİHABER / 27 Haziran 2007 Çarşamba, 00:00

Türk Kadınlar Birliği Denizli Şubesi Dernek Binası’nda açılan kurs sonucunda açılmasına karar verilen el sanatları sergisinde birbirinden güzel çalışmalar halkın beğenisine sunuldu. Halk Eğitim Merkezi ile ortak açılan sergide toplam 30 katılımcının, tel kırma, pul, boncuk ve kurdele işlerinden oluşan çalışmaları yer aldı.

Türk Kadınlar Birliği Denizli Şubesi Dernek Başkanı Berrin Şengün, haftanın üç günü yaptıkları çalışmalar sonucu bu güzel sergiyi oluşturduklarını belirterek, “Bu sergide tüm kursiyerlerimizin emeği var. Bütün bir yıl sarf ettikleri çabalarının sonucunu en güzel şekilde aldıklarına inanıyorum. Ülkemizde kadınlar sürekli bir kenarda oturtulmaya çalıştırılmıştır. Ama artık bizim de bir şeyleri başarabileceğimizi herkese göstermek istiyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.

Şengün’ün konuşmasının ardından sertifikalarını Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’den alan hanımlar, hep birlikte objektiflere poz verdi. Katılımcıların verdikleri birlik ve beraberlik mesajlarından sonra izleyenlere, yapılan çalışmalar kısaca tanıtıldı ve küçük bir kokteyl verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı