REKLAMI GEÇ

Kalbimiz Seninle Fatih!

Hakkari’de Pazar günü terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Denizlili asker Fatih Atakul’un haberi ailesine tez ulaştı. Oğullarının terör örgütü tarafından kaçırıldığını öğrenen Atakul Ailesi fertlerini ayakta tutak tek şey: UMUT

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2007 Pazartesi, 00:00

Bölücü terör örgütü PKK ile askerler arasında çıkan çatışmada 12 asker şehit olmuş, 8 asker de yine terör örgütü tarafından kaçırılmıştı. Durumlarından haber alınamayan askerlerin isimleri ise Genelkurmay Başkanlığı tarafından açıklandı. Aralarında Denizlili Fatih Atakul’un da bulunduğu 7 askerin kayıp haberi ise ailelerine tez ulaştı. Oğullarının terör örgütü tarafından kaçırıldığını öğrenen Atakul ailesi, gelen haberle ile perişan oldu. Denizli’nin Karaman Mahallesi 1753. Sokak’ta oturan ve Atakul’un babası Süleyman ve annesi Aynur ile kardeşi Yavuz Atakul ise yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılıyor. Görüntü ve fotoğraf alınmasına izin vermeyen aile yakınları, acılı ailenin oğullarının durumu ile ilgili haber beklediklerini aktardı. Atakul ailesini ayakta tutan tek şey; UMUT. Atakul ailesi, şimdi Hakkari’den gelecek bir haberi bekliyor.

 
7 askerin ismleri şöyle;

“Ramazan Yüce (Mardin-Piyade Er) Nihat Başova (Konya/Cihanbeyli-Er) Mehmet Şenkul (Niğde-Çavuş) İrfan Beyaz (Gaziantep-Er) İlhami Demir (Ağrı/Patnos-Er) Fatih Atakul (Denizli-Er) Halis Tan (Adana-Uzman Çavuş)”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı