REKLAMI GEÇ

Kaza kurbanı diş hekimi toprağa verildi

Kaza kurbanı diş hekimi toprağa verildi

Geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Diş Tabibi Cem Eşber Baltacı için Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde tören düzenlendi. Meslektaşları ve sevenleri önce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, ardından da Ulu Cami’de düzenlenen törenin ardından Baltacı’yı son yolculuğuna uğurladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2018 Pazartesi, 13:35

10 yıldır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görev yapan Diş Tabibi Cem Eşber Baltacı dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Baltacı’nın ölümü çalışma arkadaşlarını yasa boğdu. Baltacı için görev yaptığı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin önünde tören düzenlendi. Törene Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı İbrahim Emreoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları, Baltacı’nın mesai arkadaşları katıldı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı İbrahim Emreoğlu, “Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görev yapan diş hekimimiz Cem Eşber Baltacı mesleğindeki başarısının yanı sıra çok gelişmiş sosyal yönü, girişkenliği, güzel sanatlara olan merakı ve renkli kişiliğiyle etrafına hep pozitif ışık saçmıştır. Maalesef geçirdiği trafik kazası sonucunda aramızdan ayrıldı. Biz çok değerli bir hekimimizi, çok değerli mesai arkadaşımızı, çok değerli bir insanı kaybettik” dedi.

Sağlık Müdürü Berna Öztürk de hayatını kaybeden Cem Eşber Baltacı’ya Allah’tan rahmet dileyerek, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı diledi.

Ağız ve iş Sağlığı Hastanesi’nde düzenlenen törenin ardından Ulu Cami’ye getirilen Cem Eşber Baltacı içi öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Kaza kurbanı Baltacı, Çakmak Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı