REKLAMI GEÇ

Kızlı-Erkekli ev kurup kendilerini ihbar ettiler

Kızlı-Erkekli ev kurup kendilerini ihbar ettiler

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri, kampüs içerisinde kızlı-erkekli öğrenci evi kurarak kendilerini ihbar ettiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2014 Perşembe, 13:50

Denizli’de kızlı-erkekli ev tartışması ilk kez dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversitelerde yaşanan yurt sıkıntısına dikkat çekip, “Denizli’de şahit olduk, kız öğrencilerle erkek öğrenciler aynı evde kalıyor, bu muhafazakar yapımıza ters” açıklaması ile gündeme gelmişti. Pamukkale Üniversitesi’nden bir grup öğrenci, geçtiğimiz hafta Polisevi’nde Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında gerçekleştirilen Huzur Toplantısı’nda yeniden alevlenen tartışmaları, kampüs içinde sembolik kızlı-erkekli öğrenci evi kurarak protesto etti.

KENDİLERİNİ İHBAR ETTİLER
Kampüs içerisindeki PAÜ Merkez Yemekhane girişinde kızlı-erkekli ev kuran bir grup öğrenci, “Ev baskınları düzenleyeceğini duyuran Denizli ‘Ahlak’ Timine karşı, PAÜ Merkez Yemekhanesi girişinde sembolik olarak Kızlı-Erkekli öğrenci evi kurduk ve kendimizi ihbar ettik. Şimdi gelsinler bizi burada denetlesinler” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yorumlar

ismail tekeci   -  Bağlantı 5 Aralık 2014, 10:52

Adını bile gizleyecek kadar vizyonu geniş bir sürü “TİP” var ki memlekette, şimdi rantla,talanla,yandaşlıkla kendini bir yerlere gelmiş zannediyor.Ama atalarımız da ne güzel demiş; ne oldum değil ne olacam demeli…

eski mezun   -  Bağlantı 5 Aralık 2014, 08:33

eski bir paü mezunu olarak görüyorumki,bizim zamanımızdada bu tip bir kaşık suda eylem yapmayı küçücük egolarını tatmin etmede kullanan gruplar şimdiki dönemlerdede varmış.Bizim dönemdeki vizyonu geniş öğrenciler şimdi yüksek yerlerde,bu tipler ise..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı