REKLAMI GEÇ

Kuponları 1,5 saat önce yatırmışlar

Kuponları 1,5 saat önce yatırmışlar

Şans Topu çekilişinde talih kuşu Denizli’yi sevindirdi. Fatih Mahallesi’nde 4 yıldan bu yana şans oyunları bayiliği yapan Nurhayat Özkan’ın sahibi olduğu marketten oynanan iki ayrı kupona büyük ikramiye isabet etti. 359 bin 934’er lira kazanan talihlilerin kuponları çekilişe 1,5 saat kala oynadıkları belirlendi. Şanslı bayinin daha önce de iki kez on numarada büyük ikramiye verdiği ortaya çıktı.

Metin Eltaş / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2016 Perşembe, 12:48

Denizli, Şans Topu çekilişinde aynı bayiden iki ayrı kişinin zengin olmasını konuşuyor. 27 Ocak Çarşamba akşamı saat 21.30’da çekilişi yapılan Şans Topu’nda 4 talihli sevindi. Talihlilerden ikisi kuponlarını Ankara Keçiören ve İstanbul Pendik’ten yatırırken, diğer iki talihlinin Denizli’de Nurhayat Özkan’ın sahibi olduğu bayiden oynadığı ortaya çıktı.

denizli-sansli-bayi-denizlili-iki-talihliye-sans-ic

VATANDAŞLARIN AKININA UĞRADI
Şans Topu’nda iki kişiyi zengin eden Nurhayat Özkan’ın sahibi olduğu şans oyunları bayisi sabah erken saatlerden itibaren vatandaşların akınına uğradı. Herkes talihlileri merak ederken, şu ana kadar 359 bin 934’er lira kazanan talihliler ortaya çıkmadı.

ÇEKİLİŞE 1,5 SAAT KALA OYNAMIŞLAR
Talihlilerden birinin kuponunu sen seç yöntemiyle makineye oynattığını, diğer talihlinin de kendisinin oynadığını belirten Nurhayat Özkan, her iki talihlinin de çekiliş saatine kısa süre kala kuponları yatırdıklarını belirtti.

ŞANSLI BAYİ
Fatih Mahallesi’nde 20 yıldan bu yana bakkallık yaptıklarını, 4 yıldan beri de şans oyunları bayiliğini yürüttüklerini belirten Özkan, eşi Turgut Özkan ile birlikte çalıştıklarını, daha önce de On Numara oyununda iki kez büyük ikramiye verdiklerini söyledi.

18 Şubat 2013 çekilişinde 31 bin 485 lira ikramiye verdiklerini belirten Nurhayat Özkan, 15 Nisan 2013’te de yine On Numara çekilişinden bir kişiye 49 bin 751 lira isabet eden kuponun da kendi bayilerinden yatırıldığını söyledi. Özkan, geçtiğimiz hafta çekilen Sayısal Loto’da da 5 bilen bir kişinin kuponunu bayilerinden yatırdığını kaydetti.

İLK VERDİKLERİ İKRAMİYENİN HİKAYESİNİ DE ANLATTI
Bayi olarak verdikleri ilk büyük ikramiyenin ilginç bir hikayesinin olduğunu anlatan Özkan, “Bizim de yakından tanıdığımız bir genç 22 liralık kupon oynadı ve gitti. Sonradan öğrendik ki, tüm parasını verdiği için oynadığı kuponlardan birini işyerinden arkadaşına satmış ve sigara almış. Büyük ikramiye de o kupona çıktı. Kuponu asıl oynayan üzüldü, satın alan ise iyi bir para kazanmış oldu” dedi.

TEŞEKKÜR ETSİN YETER
Şans Topu’nda büyük ikramiye kazanan iki talihliye seslenen Nurhayat Özkan, “Şans oyunlarından zengin olanlar bir daha ortalarda görünmez, oynadıkları bayiye gelmezler. Biz para falan istemiyoruz. Gelip bir teşekkür etseler yeter” dedi.

denizli-sans-topu-2-tahlihli-denizlili-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı