REKLAMI GEÇ

Metrelerce yüksekte ölümle alay ediyorlar

Metrelerce yüksekte ölümle alay ediyorlar

Deliktaş Mahallesi’nde 6 katlı bir binanın inşaatında çalışan iki usta yürekleri ağza getirdi. Binanın en üstünde hiçbir güvenlik önlemi almadan, ölümle alay edercesine çalışan ustaların bu görüntüsü vatandaşları hem tedirgin etti, hem de tepkilerine neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2016 Çarşamba, 11:42

İş kazası Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri. Çoğunlukla gerekli önlemlerin alınmamasından kaynaklanan iş kazalarında her yıl çok sayıda emekçi hayatını kaybediyor, yaralanıyor.

Pamukkale’nin Deliktaş Mahallesi’nde, Emniyet Müdürlüğü’nün arkasında devam eden 6 katlı bir binanın inşaatında iki ustanın onca kazadan ders almamışçasına çalışması, çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

HİÇBİR GÜVENLİK ÖNLEMLERİ YOK
İnşaatın en üstünde çalışan ustaların hiçbir güvenlik önlemi almaması, ölümle alay edercesine çalışması çevrede bulunan vatandaşları hem korkuttu, hem de tepkilerine yol açtı.

Vatandaşlar, süper ustayım diyerek böyle risklere girmenin anlamsız olduğunu belirterek, “Kazalardan korunmanın temel yolu gerekli önlemleri almaktır. Kendine aşırı güven kazaların da en önemli nedenidir. Ustalar unutmasınlar, onları evde bekleyen çocukları, eşleri, aileleri var” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı