REKLAMI GEÇ

MİNİK DERYA’DAN BÜYÜK DAVRANIŞ

MİNİK DERYA’DAN BÜYÜK DAVRANIŞ

Buldan’nın Yeşilçam Köyü’nde yaşayan 10 yaşındaki Derya Yangöz, Elazığı’da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlara yardım yapmak için kapı kapı dolaştı, topladığı 32 TL’yi kaymakamlığa teslim etti.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2010 Cumartesi, 13:53

Buldan Yeniçam Köyünde ikamet eden ve Yeniçam İ.Ö.O. üçüncü sınıf öğrencisi olan 10 yaşındaki Derya Yangöz yaşından büyük anlamlı bir davranış sergiledi. Minik Derya Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlar için seferber olarak köyünde başlattığı yardım kampanyasıyla büyüklerine örnek oldu. Bütün Köyü kardeşlerinin de yardımıyla ev ev dolaşan Derya, depremzedelere gönderilmek üzere köy sakinlerinden nakdi yardım topladı. Kendi imkanlarıyla topladığı 32,00 TL yi ise Dedesi Abdi Yangöz ile İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’nun makamına gelerek teslim etti.
İlçe Kaymakamı Erdoğdu ; Küçük Derya göz yaşartıcı ve manevi önemi çok büyük olan bir davranışta buşunmuştur kızımızı bu örnek davranışından dolayı kutlayarak teşekkür ediyorum dedi.
Derya’nın İlçe Kaymakamlığına teslim etmiş olduğu yardımı ise depremzedeler için açılmış olan Ziraat Bankası Elazığ Şubesi 54064793-5001 nolu hesabına havale edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı