REKLAMI GEÇ

BİZİM MUHTAR SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU

BİZİM MUHTAR SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU

Altıntop Mahallesi’nin kadın muhtarı Tülay Sücüllü, sıklıkla yaşanan asansör arızaları nedeniyle kullanıcıları uyaran ikaz yazısıyla sosyal medya fenomeni oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2018 Çarşamba, 15:42

Denizli’nin Altıntop Mahallesi Muhtarı Tülay Sücüllü, sosyal medya fenomeni oldu. Aynı zamanda kendi evinin bulunduğu Delikliçınar Meydanı’ndaki İzmirlioğlu Apartmanının yöneticisi de olan Sücüllü, sık sık yinelenen asansör arızaları nedeniyle kullanıcılara yönelik yazdığı ikaz yazısıyla gündeme geldi.

Kullanıcıların, kabin kata henüz gelmeden kapıya yüklenmeleri nedeniyle sık sık asansör arızasının yaşanması yönetici Sücüllü’yü de bıktırdı. Bir oda ve birkaç derneğin bulunduğu binada yaşanan asansör arızaları kat sahiplerinin de sıkıntı yaşamasına neden oldu.

UYARI YAZISI ASTI
Üst üste gelen arızalar sonrasında bakım ve tamir ücreti ödemekten bıkan muhtar Sücüllü sonunda asansör kabinin içine “Asansör durmadan lütfen hamle yapmayınız” yazısı astı. Sücüllü’nün bu hamlesi sosyal medyada fenomen olmasına neden oldu. Uyarının fotoğrafını çeken bir kullanıcı instagram paylaşımı yapmasından sonra yazı sosyal medyanın diline düştü. Çoğunlukla destek mesajları alan Sücüllü’nün ikazına “Tamam Tülay Hanım, sücüllenmeyin” esprisi ile karşılık verenler de oldu. Bir kaç saat içinde 7 bine yakın beğeni alıp yüzlerce kez paylaşılan fotoğraf, farklı hesaplarla da sanal alemde gösterildi.

“ERKEK EGEMEN ASANSÖRE HAMLE YAPTIRMIYORUZ”
Tüm bu paylaşımlar Altıntop Mahallesi Muhtarı Tülay Sücüllü’yü güldürmeyi başardı. Denizlihaber.com’a konuşan Muhtar Sücüllü, “Kadın kimliğimizle erkek egemen asansöre hamle yaptırmıyoruz. Değişime asansörde başladık” diyerek sosyal medya kullanıcılarına mesaj verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı