REKLAMI GEÇ

Mukavemet, otizmli çocuklar için söyledi

Mukavemet, otizmli çocuklar için söyledi

Er-Bakır Müzik Grubu Yüksek Mukavemet, ilk konserinde şarkılarını otizmli çocuklar için söyledi. Denizli Otizm Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen konserde otizmli çocuklar da sahne aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2018 Pazartesi, 18:06

Er-Bakır Müzik Grubu Yüksek Mukavemet, ilk konserini Denizli Barosu Hizmet Binası’nda verdi. Türkiye’nin ilk otizm orkestrasını kuran Mustafa Akyüzlüer tarafından çalıştırılan grup, Fatma Akyüzlüer’in şefliğinde sahne aldı. Er-Bakır, SAK (Sosyal Sorumluluk ve Aktivite Kulübü) tarafından organize edilen konserdeki birbirinden güzel şarkılar izleyicileri coşturdu. Mustafa Akyüzlüer’in İstanbul’dan ve Denizli’den otizmli öğrencileri de muhteşem performanslarıyla geceye eşlik ettiler.

Yüksek Mukavemet grubunun şarkılarını otizmli çocuklar için ve onlarla birlikte söylemesinden memnuniyet duyduklarını belirten Denizli Otizm Derneği Başkanı Dudu Karaman Dinç, dernek olarak otizmli bireylerin ve ailelerinin toplumla bütünleşmesi için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Dinç, “Hem Er-Bakır çalışanları hem de otizmli öğrencilerimiz uzun bir süredir bu konser için hazırlanıyorlardı. Onların harika performansına tanıklık etmekten gurur duyduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı