REKLAMI GEÇ

Mustafa Kaynak’ın kızı Seçil Kaynak dünya evine giriyor

Mustafa Kaynak’ın kızı Seçil Kaynak dünya evine giriyor

Hayırsever kimliği ile tanınan işadamı Mustafa Kaynak, hayatının en mutlu anlarından birine hazırlanıyor. Kaynak’ın avukat kızı Seçil Kaynak, yaşamını Emde Doğuş ile birleştirecek. Nikah töreni, 31 Mart Cumartesi günü saat: 14.00’de.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2018 Perşembe, 12:53

Denizli’nin tanınmış isimlerinden, eğitim aşığı hayırsever işadamı Mustafa Kaynak’ın kızı Seçil Kaynak dünya evine giriyor. Avukat Seçil Kaynak, yaşamını Emre Doğuş ile birleştirecek.

Denizli’nin konuşacağı düğün, 31 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Kınıklı Polisevi’nde düzenlenecek nikah töreniyle dünya evine girecek olan Seçil Kaynak ile Emre Doğuş, yeni bir yaşama yelken açacak.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BU TÖRENDE BULUŞACAK
Kaynak ve Doğuş Ailelerinin en özel günlerinde onları sevenleri de yalnız bırakmayacak. Törene iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katılması bekleniyor.

BİRÇOK EĞİTİM KURUMU YAPTIRDI
Başarılı bir işadamı olmasının yanı sıra hayırsever kimliği ile de tanınan Mustafa Kaynak, bugüne kadar çok önemli eğitim yatırımlarına imza attı. Kendi ve ailesinin fertlerinin adını taşıyan okullar yaptıran Mustafa Kaynak, eğitim sevdalısı bir kişi olarak tanınıyor.

EN MUTLU GÜNÜDE DE ÇOCUKLARI DÜŞÜNDÜ
Mustafa Kaynak, en mutlu gününde de yine çocukları düşündü. Kaynak, düğün törenine çiçek ve çelenk gönderilmemesini istedi, bunun yerine Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği’ne (OKİDER) bağış yapılmasını istedi. Kaynak, kızı için hazırlattığı davetiyeye OKİDER’in hesap numaralarını da verdi.

Yorumlar

horoz   -  Bağlantı 15 Mart 2018, 16:09

Allah mesut etsin Mustafa Kaynak Anadolu Lisesinde okumuş biri olarak Mustafa Kaynak’ın ne kadar hayırsever olduğuna ve samimiyetine bizzat şahit oldum her 3 yada 4 haftada bir okula mutlaka gelir bi ihtiyaç var mı diye sorardı?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı