REKLAMI GEÇ

Nerede bu insanlar?

Denizli Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının asayiş bültenlerinde yer alan bilgiye göre Denizli’de iki gün içerisinde toplam 10 kişi kayboldu. Farklı sebeplerle yaşanan kayıp olaylarının bir değer yönü de, nasıl kayıp oldukların belli olmayan insanlara ne olduğu oluyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2007 Cuma, 00:00

Denizli’de insanlar kaybolmaya başladı. Denizli Emniyet Müdürlüğü ile Denizli İl Jandarma Komutanlığının son iki gün içerisinde hazırladığı asayiş bültenlerinde toplam 6 kayıp şahıs olayı yer alıyor. Yaşanan 6 olayda ise toplam 10 kişi çeşitli sebeplerden dolayı evini terk etti. Kaybolan şahısların arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ilimizde yaşanan kayıp şahıs olaylarının artması ise akıllara insanları kaçırıyorlar mı sorusunu getirdi..

İşte kaybolan kişiler

16 Ağustos tarihli asayiş bültenlerinde yer alan kayıp şahıs olaylarında iki kişi sebebi belirlenemeyen nedenlerden dolayı evlerini terk etti. İlk olay Değirmenönü Mahallesinde meydana geldi. 32 yaşındaki H.T isimli talihsiz bayan Denizli Emniyetine müracaatta bulunarak 25 yaşındaki yiğeniİ.Ö.’nün kaybolduğu ihbarında bulundu. Bir diğer kayıp haberi de Kaplanlar Mahallesinden yaşandı. Polise 19 yaşındaki kızı B.D’nin sabah çıktığını ve eve geri gelmediği söyleyen anne S.D. kızının bulunması için ihbarda bulundu. 17 Ağustos asayiş bülteninde yer alan bilgilere göre iseilk kayıp ihbarı Merkezefendi Mahallesinden geldi. Bakkala gidiyorum diye evden ayrılan 17 yaşındaki E.İ., babası A..I. tarafından kayıp olarak polise ihbar edildi. Merkezefendi Mahallesinde ikinci kayıp olayı da öğle saatlerinde yaşandı.13 yaşındaki oğlu O.E.’nin evden ayrıldığını ihbar eden baba H.E. oğlunun kayıp olduğunu bildirdi. Bir diğer kayıp olayı da Sevindik Mahallesinde yaşandı. Babaları A.K. ile tartışan 13 yaşındakiH.K. ve 16 yaşındaki M.K. evden ayrılarak kayıplara karıştı. Dozukkavaklar Mahallesinde yaşanan olayda ise kocası ile tartışan 26 yaşındaki O.A. çocukları B.O., G.O,T.O ile evden kaçarak kayıplara karıştı.   

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı