REKLAMI GEÇ

NEVRUZ COŞKUSU

NEVRUZ COŞKUSU

Denizli’deki Nevruz kutlamaları coşku içerisinde geçti. Nevruz alanında bulunan çocuklar için Emniyet’ten, kendisi kullanarak bir minibüs getiren Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar da Nevruz alanında çocuklara hem top dağıttı, hem de polis otobüsüyle gezdirdi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2010 Pazar, 18:54

Denizli’de BDP tarafından organize edilen Nevruz kutlamaları, Esentepe Mahallesi’nde bulunan semt pazarında yapıldı. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı etkinlikte, partili yetkililer platforma Türk Bayrağı astı. Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan kutlamalarda kimi vatandaşların da binalarına Türk bayrakları astığı gözlemlendi. Nevruz ateşinin yakılmasıyla başlayan kutlamalarda bazı kişiler de Terör Örgütü Başı Abdullah Öcal’ın haberinin bulunduğu gazeteyi gösterdi. Zaman zaman Abdullah Öcalan adına atılan sloganlara da partililerden uyarı geldi.

Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar da Nevruz kutlamalarına katılan çocuklar için Emniyet Müdürlüğü’nden polis minibüsü getirdi. Kendisinin kullandığı minibüsü, kutlama alanına getiren Emniyet Müdürü Çınar, etrafına toplanan çocuklara top dağıtarak, gelecekte yapacakları meslekleri sordu.

Emniyet Müdürü Çınar daha sonra kendisinin getirdiği otobüse çocukları bindirerek şehir turu attırdı.

4 saat süren etkinlikler olaysız bir şekilde sona ererken, bazı çocuklar da kutlama alanının dışında ateş yaktı. Polisin müdahale etmediği çocuklar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı