REKLAMI GEÇ

Noyan, MÜSİAD’ın davetlisiydi.

MÜSİAD Denizli Şubesi ve Memur-Sen İl Temsilciliği tarafından organize edilen ‘Kur’an-ı Kerim’i yaşamak ve Kur’an ile yaşamak’ konulu konferansta, Gazeteci-Yazar Münib Engin Noyan, Denizlililerle bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2008 Salı, 01:00

Halk Eğitim Merkezi’ndeki program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Halit Ortaköy yaptı. Ortaköy, Türkiye ne zaman istikrara kavuşsa, bir gizli elin düğmeye basarak istikrarı bozma girişimlerinde bulunduğunu söyledi. Ülkede yaşanan her kaosun, ülkenin geriye gitmesini sağladığını belirten Ortaköy, “Birileri bu kaos atmosferinden yararlanıyor. Ülkenin demokrasi ve istikrar zeminini bozarak, kötü günlerin gelmesi için uğraşıyorlar” dedi.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, MÜSİAD’ın ülke ve dünya ekonomisini yakından takip eden sivil toplum kuruluşu olmasının yanı sıra sosyal sorumluğu olan sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydetti. Başkan Doğruyol, “Denizli’nin sanayisi ile cazibe merkezi olmasının yanı sıra kültür-sanat şehri de olması gerekiyor” dedi.

Gazeteci-Yazar Münib Engin Noyan ise, “Âlemlerin Rabbi Yüce Allah’ın, azze ve celle, insan soyuna muazzez Peygamberimiz (s.a.v.) vâsıtasıyla bildirdiği son mesajı, mübarek Kur’an-ı Kerim’dir. Kur’an-ı Kerim’i daha iyi anlamamız gerekir. Allah’ın rızası doğrultusunda daha iyi kullar olmaya çalışan bilumum fikri hür vicdanı hür Müslüman kardeşlerim, mübarek Kur’an’ı daha iyi anlamak yolunda çalışmalar yapmalıdır. Bu çalışmaların nimetlerini hem bu fani alemde hem de öteki alemde görecekleri şüphesizdir” dedi. Konferansın ardından Noyan telif ettiği eserleri imzalayarak vatandaşlarla sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı