REKLAMI GEÇ

Örnek turnuva

Denizli Rotary Kulübü tarafından organize edilen ve Görme Engelliler Okulu yararına düzenlenen tavla turnuvasında, Vali Canpolat işadamlarıyla tavla oynadı. Elde edilen gelirle okula güvenlik kamera sistemi kuruldu.

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2007 Cumartesi, 00:00

Denizli Rotary Kulübü tarafından organize edilen tavla turnuvası Görme Engelliler Okulu’nda yapıldı. Rotary Kulübü ve Denizli Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenen tavla turnuvasından elde edilecek gelirin ise Görme Engelliler Okuluna bağışlanacağı açıklandı.

Okul bahçesinde düzenlenen turnuvaya Denizli Valisi Hasan Canpolat ve eşi Nuran Canpolat, Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu ve eşi Ayşe Hatipoğlu, Yeni Zelanda ve İsveç’ten gelen Rotary Kulübü üyeleri, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli, Görme Engelliler Okul Müdürü Gökhan Atalay, Denizli Adalet Komisyonu Başkanı Tamer Bingöl, Denizli Rotary Kulübü Başkanı Halim Sivri katıldı.

Turnuvaya yaklaşık 500 kişi katılırken 10 bin YTL gelir elde edildi. Elde edilen bu gelirle okula kamera sistemi kuruldu. Turnuvada konuşan Denizli Rotary Kulübü Başkanı Halim Sivri, Görme Engelliler Okulu’na bu gelirle kamera sistemi kurulmasına katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür etti. Okul Müdürü Gökhan Atalay da konuşmasında 81 ilden gelen öğrencileri barındıran okulun önemli bir görevi yerine getirdiğini, geliri okula bağışlanacak turnuvayı organize eden Rotary Kulübüne ve turnuvaya sponsor olan Sergen Tekstil’in sahibi Suat Küçüker’e teşekkür etti.

Vali Hasan Canpolat,konuşmasında turnuvaya katılanlara başarılar dileyerek “Rotary Kulübümüzün Görme Engelliler Okulumuz yararına düzenlediği bu etkinliği biz de destekliyoruz. Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli yeni bir çalışma yaptılar ve okulumuza bir katkıda bulundular. Bu turnuvanın düzenlenmesiyle okulumuz yeni bir hizmet kazandı. Bu hizmetlerin devamı gelecektir. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Vali Canpolat etkinlik nedeniyle Denizli Rotary Kulübü Başkanı Halim Sivri ve turnuvaya sponsor olan Sergen Tekstil’in sahibi Suat Küçüker’e plaket verdi. Geçen yılki turnuvada birinci olan Sait Küçüker’le tavla oynayan Vali Canpolat, tavla maçını kazandı. Tavla turnuvasının ardından Vali Canpolat okula yaptırılan güvenlik kamerası sisteminin açılışını gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı