REKLAMI GEÇ

OTOMOBİL KAZANDIĞINA İNANAMADI

OTOMOBİL KAZANDIĞINA İNANAMADI

Teras Park Alışveriş Merkezi’nde 28 Aralık 2015 -15 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen otomobil kampanyasının talihlisi Ali Tınaz’ın sunuculuğunu yaptığı çekilişle belli oldu. Kendisine telefonla ulaşılan otomobil talihlisi önce inanamadı, daha sonra gelerek teslim aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2016 Cumartesi, 17:43

Yüz binden fazla katılımın olduğu kampanyanın çekilişi eğlenceli görüntülere sahne oldu. Sevilen sunucu Ali Tınaz, izleyiciler arasından seçtiği misafirleri hem eğlendirdi, hem de onlara birbirinden güzel hediyeler kazandırdı. Ali Tınaz’ın sorduğu sorulara doğru cevap veren ziyaretçiler, tabletten kahve makinesine kadar onlarca hediye kazandı.

teras-park-otomobil-cekilisi-2

Noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilen çekilişte şanslı kupon numarası sahibi İkbal Abdullah Şahin’e telefonla ulaşıldı. Ali Tınaz’ın araç kampanyasında talihlinin kendisi olduğunu söylediği 22 yaşındaki genç, şaka yapıldığını düşündü, inanamadı. Çekilişi izlemeye gelen ziyaretçilerin alkışları üzerine sevincini dile getiren Şahin, bir süre sonra arkadaşlarıyla Teras Park’a geldi.

teras-park-otomobil-cekilisi-1

İkbal Abdullah Şahin, Teras Park’a geldiğinde ziyaretçilerin alkışları ile karşılandı ve kampanyada kazandığı otomobilin anahtarını Teras Park Alışveriş Merkezi müdürü Osman Koçaslan’dan aldı.

teras-park-otomobil-cekilisi-3

Şanslı otomobil talihlisi İkbal Abdullah Şahin, alışveriş yapmak ve vakit geçirmek için sürekli Teras Park’ı seçtiğini belirterek, “Araç kampanyasına yaptığım bir alışverişin ardından katıldım. Teras Park yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar severek geldiğim Teras Park Alışveriş Merkezi benim için duygusal bağlılığımın da olduğu bir alışveriş merkezi haline geldi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı