REKLAMI GEÇ

Özel Çamlık Koleji öğrencileri 47 yıl sonra buluştu

Özel Çamlık Koleji öğrencileri 47 yıl sonra buluştu

Denizli’nin ilk özel koleji olan ve 1971 yılında açılan Özel Çamlık Koleji’nin öğrencileri, 47 yıl sonra buluştu. Duygusal anların yaşandığı buluşmaya okulun öğretmenlerinin de katılması etkinliğe ayrı bir anlam kazandırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2018 Pazar, 15:19

Özel Çamlık Koleji, 1971 yılında Fuat Dağdeviren, Mehmet Sevil ve Usmail Sözer tarafından kuruldu ve Denizli’nin ilk özel okulu unvanını kazandı.

Okulun ömrü çok uzun olmadı. Öğrencilerine 1977 yılına kadar eğitim veren okul, daha sonra ekonomik nedenlerle eğitim hayatından çekildi.

1971 ile 1977 yılları arasında yolu bir şekilde Özel Çamlık Koleji’ne düşen öğrenciler, Marla Restoran’da düzenlenen kahvaltılı organizasyonda bir araya geldi, ortaya çok renkli görüntüler çıktı.

Okul öğrencilerinden Ali İsmet Ege, Canan Aykota Urganlıoğlu, Bilge Sivri Başöz, Nevrah Dağdeviren, Berrin Yağcı Özbaş, Selim Serter, Güner Göngören, Adnan İnceoğlu, Cengiz Bababalım ve öğretmen Fahrettin Alkan tarafından organize edilen buluşmaya, Denizli’nin yanı sora başka illerde de yaşayan çok sayıda Çamlık Koleji öğrencisi katıldı.

Yaklaşık 130 dolayında Çamlık Koleji öğrencisi ve öğretmeninin katıldığı özel buluşma, saygı duruşuyla başladı.

Düzenleme komitesi adanı hoş geldin konuşmasını Bilge Sivri Başöz yaptı.

Yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başöz, “Öğretmenlerimiz ideolojik değil, idealistti. Bizlerin hayata hazırlanmasında büyük emek verdiler. Bugün bizler sapasağlam ayakta durabiliyorsak, bu onların sayesindedir. Hepiniz hoş geldiniz, iyi ki geldiniz, iyi ki aramızdasınız” dedi.

Konuşmanın ardından organizasyona katılan öğretmenlere çiçek verildi.

Öğretmenler de duygularını dile getirdi. Okulun ilk müdürü Necdet Erdoğan, kurucuların okulu kendisine emanet ettiğini belirterek, tüm kuruluş sürecini tamamladıklarını ve eğitim hayatına başladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Özel Çamlık Koleji buluşması kahvaltı ile devam etti.

47 yıl öncesinin öğrencileri, şimdilerin önemli iş insanları olan davetliler, yıllar sonra gördükleri arkadaşlarıyla eski günleri yad ettiler.

Anıların paylaşıldığı organizasyonun sık aralıklarla tekrarlanmasına karar verildi.

Çamlık Koleji Ailesi’nin bu özel buluşması, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı