REKLAMI GEÇ

PAHOY ve Tuana’dan erken yılbaşı kutlaması

PAHOY ve Tuana’dan erken yılbaşı kutlaması

Pamukkale Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (PAOY) üyeleri, yeni yıl kutlamasını erken yaptı. Zeybekten sırtakiye birçok oyunla hünerlerini sergileyen katılımcılar, 2017’nin mutluluk, barış ve huzur getirmesi dileğiyle vedalaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2016 Cumartesi, 15:17

PAHOY ve Tuana Dans Stüdyosu’nun geleneksel erken yılbaşı partisi Dedeman Park Hotel’de 200’e yakın davetlinin katılımıyla yapıldı. PAHOY Başkanı Deniz Semerci’nin konuşmasıyla başlayan gece, birbirinden güzel dansların eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Bu arada dansçının doğum günü olması nedeniyle kesilen pasta ve birçok değişik hediyelerin verildiği çekiliş ise geceye renk kattı.

Zumbadan zeybeklere, sirtakiden halaylara, salsadan 1970 ve 1980’li yıllara damga vuran müzik eşliğinde dans edip oynayan davetliler, müzik eşliğinde eğlendi. Saatler tam gece yarısını gösterdiğinde ise, siyah-beyaz kostümleriyle Tuana Dans’ın kızlar grubu sahne aldı.

Gecenin sonunda katılımcılara teşekkür eden ve mutlu yıllar dileyen PAHOY Başkanı Deniz Semerci “Geleneksel hale getirdiğimiz erken yeni yıl kutlamasıyla birlikte, ortak doğum günleri ve 30. kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bu kaos ortamından bir an önce çıkabilme ülkemizin ve dünyanın yeniden barış ortamına dönmesi umudumuzla tüm dansçılarımıza ve davetlilerimize geceye katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, 2017 ‘nin tüm ülkemize ve dünyaya barış getirmesini diliyoruz ” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı