REKLAMI GEÇ

Dere yatağında 30 köpek zehirlenmiş halde bulundu

Dere yatağında 30 köpek zehirlenmiş halde bulundu

Pamukkale’nin Karakurt Mahallesi’nde vahşet yaşandı. Dere yatağında zehirlenerek atılmış 30’a yakın köpek ölüsü bulundu. Bu canice olaya tanık olan hayvansever Adem-Gülşah Kurt çifti suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2017 Pazartesi, 10:59

Hayvanseverlerin büyük tepkisine neden olan olay Pamukkale’nin Karakurt Mahallesi’nde meydana geldi. Köpekleri telef olmuş şekilde hayvan sever Adem ve Gülşah Kurt çifti fark etti.

Olayı anlatan Gülşah Kurt, “Bizim dün besleme günümüzdü. Besleme noktasında Karakurt Mahallesi’nde bulunan dere yatağının kenarından geçerken oradaki canlara da yemek bırakıyorduk. Dere yatağının kenarında bir köpeğin yattığını gördük. Yanına gittik uyandırmaya çalıştık ama uyanmadı. Orda bir vatandaş vardı. O da çevredeki köpeklere ara ara yemek verirmiş. Bize köpeklerin zehirlendiklerini söyledi. Köpeklere kemikli etli yemek verilmiş. Oradakiler de başka canlar zehirlenmesin diye onları çöpe atmışlar” diye konuştu.

HER YERDE TELEF OLMUŞ HAYVANLAR VAR
Eşi Adem Kurt ile bölgede diğer köpekleri ararken dere yatağında bir çok köpek ölüsü ile karşılaştıklarını belirten Kurt, “Normalde orada 20-25 tane köpek vardı. Şu an hiç biri yok. Ölmüş yabancı 8-9 tane köpek gördük. Dere yatağı battığı için çok içine giremedik ancak orada da çok fazla köpek vardı. Bizim beslediğimiz 30’a yakın köpekten hiç biri yok. Derede inceleme yapılsa çok fazla ölü köpeğin çıkacağından endişe ediyoruz” diye konuştu.

Annesi zehirlenmiş 5 yavru köpeği aldıklarını ifade eden Kurt, olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı