REKLAMI GEÇ

PAÜ Bahar Şenlikleri başladı

PAÜ Bahar Şenlikleri başladı

Pamukkale Üniversitesi Bahar Şenliği başladı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve protokolün de katıldığı kortej yürüyüşü ile start alan şenlik kapsamında konserler, yarışmalar ve renkli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2018 Çarşamba, 12:47

Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ‘PAÜ Bahar Etkinlikleri 2018’, kampüs içinde düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı.

Korteje, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Arzu Yaren, Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, PAÜ Senatosu üyeleri, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Halil Tekin, PAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öğrencileri katıldı.

Kortejin ardından Rektörlük önü etkinlik alanında açılış töreni düzenlendi. Etkinlikler, PAÜ Halk Oyunları Topluluğu’nun sahnelediği halk oyunu gösterisi ile devam etti.

Buldan MYO öğrencilerinin Öğr. Gör. Nezla Ünal önderliğinde düzenledikleri yerel kıyafetler defilesi ve ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sahnelediği mehteran gösterisi ilgi çekti. Son olarak Arslanbek Sultanbekov konseri ile ilk günün açılış etkinlikleri tamamlandı.

Şenlik kapsamında PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Okan Özbay ve Dr. Murat Dağıtmaç’ın konuk edildiği ‘Dijital Haçlı Seferleri’ adlı panel düzenlendi.

İlk gün etkinlikleri Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü Öğr. Gör. Zühal Feray Şenkibar’ın şefliğini üstlendiği Türk Halk Müziği Topluluğu’nun halk müziği konseri ile sona erdi.

ETKİNLİKLER 4 GÜN SÜRECEK
Dört gün sürecek PAÜ Bahar Etkinlikleri 2018, okçuluk, bungee jumping, şişme rodeo, langırt, surf, frizby, dart oyunları, salto trambolin, paintball gibi çeşitli aktivitelerin yanında öğrenci topluluklarının düzenleyeceği etkinlikler, dj performansları, konserler, paneller, defileler ile devam edecek.

Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerinin katılım gösterdiği Warm Up Ses Yarışması, omurilik felci farkındalık koşusu ve maket tekne yarışması da PAÜ Bahar Etkinlikleri’nin dikkat çeken yarışmaları olacak.

Etkinlikler kapsamında, Rektörlük önü etkinlik alanında 19 Nisan Perşembe günü Necati ve Saykolar ile 20 Nisan Cuma günü Piiz Konserleri ile öğrenciler eğlenceye doyacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı