REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Kadınlar Günü 2 sergiyle kutlandı

PAÜ’de Kadınlar Günü 2 sergiyle kutlandı

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü iki resim sergisi açılışı ile kutlandı. Etkinliğe yazar Ayşe Kulin’in de katıldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Mart 2014 Cumartesi, 16:36

Kongre ve Kültür Merkezi’nde, ilk olarak PAÜ ile Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliğiyle düzenlenen “8 Mart 8 Kadın” adlı resim sergisi açıldı. Serginin açılışına Vali Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, CSA Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı İsmet Abalıoğlu, yazar Ayşe Kulin, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Merih Tekin Bender, Ömür Eke, Ceyda Gökçe, Yüksel Hancıoğlu, Meltem Demirci Katırancı, Nuray Mamur, Bengü Bahar Özlükcan ve Filiz Pelit’in 52 eserinin yer aldığı sergi, 15 Mart tarihine kadar açık kalacak.

“6. SANAT BULUŞMASI”
Bu arada, PAÜ Görsel Sanatlar Kulübü ve Türk Kadınlar Konseyi Derneği Denizli Şubesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen “6. Sanat Buluşması Karma Resim Sergisi”de açıldı. Eğitim Fakültesi Fuayesi’ndeki serginin açılış kurdelasını Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahittin Özçelik, yazar Ayşe Kulin ve Türk Kadınlar Konseyi Derneği Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Nafiye Kahraman kesti.
Son sınıf ve yüksek lisans eğitimi alan bayan öğrencilerin yaptığı 43 eserin beğeniye sunulduğu sergi, bir hafta açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı