REKLAMI GEÇ

PAÜ’de yeşil kartlıya sevksiz hizmet başladı

PAÜ’de yeşil kartlıya sevksiz hizmet başladı

Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinde yeşil kartlı hastalar sevk almadan tedavi olmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2018 Pazartesi, 14:10

57 Anabilim ve Bilim Dalı, 50 İdari Birim, 10 farklı blokta tescilli 800 yatak kapasitesi, 85 poliklinik, 29 klinik, 9 yoğun bakım ünitesi, 21 ameliyathane, ayaktan tetkik ve tedavi üniteleri ile Denizli ve çevresine sağlık hizmeti sunuyor.

Kalite standartları gereği birçok konuda kendini kanıtlamış olan PAÜ Hastaneleri, Denizli ve çevre illerden gelenlerle yaklaşık 2 milyon kişiye hizmet veriyor.

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında yapılan görüşmeler sonrasında 1 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere hastaneye başvuran yeşil kartlı hastaların sevk getirme zorunluluğu ortadan kaldırıldı.

Yeni açılan birçok üniteler (Gamma knife, Ağrı, Kozmetoloji, Tüp Bebek, Akupunktur) ile Denizli halkına ve bölgemize hizmet veren PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, yeniliklere devam ediyor.

Daha önce yapılan uygulamada yeşil kartlı hastalar devlet hastanelerinden sevk alarak PAÜ’ye başvurabiliyordu. Yeni dönemde hastalar sevksiz gelerek hizmet almaya başladı.

Yorumlar

hasan   -  Bağlantı 29 Ocak 2018, 21:18

birde zorunlu ameliyat yapıyorlar ücretsiz olması gerekirken otelcilik parası adıyla yatak parası alma saçmalığını bıraksa …daha faydalı olacak…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı