REKLAMI GEÇ

Protokol ile halk Çınar’da bayramlaştı

Protokol ile halk Çınar’da bayramlaştı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli protokolü ile halk, Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen törenle bayramlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2015 Perşembe, 17:53

Delikliçınar Meydanı’ndaki bayramlaşmaya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özhan Özbakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire müdürleri, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.Bakan Zeybekci ve protokol üyeleri, kurulan çadırda bayramlaşmaya katılan vatandaşlar ile tek tek tokalaştı. Bu arada bayramlaşmaya katılan vatandaşlara limonota, büskivi ve lokum ikram edildi.

cinarda-bayramlasma-ic

ÇINAR BAYRAMLAŞMA PLATFORMU
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, her bayram olduğu gibi Delikliçınar Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, tüm İslam aleminin sağlık ve sıhhatli bir bayram geçirmesini diledi. Delikliçınar’ın Denizlililerin bayramlaşma platformu olduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, kendi Belediye Başkanlığı döneminde başlayan bu geleneğin Büyükşehir Belediyesi tarafından da sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ NÖBETTE
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizlililerin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladığını belirterek, vatandaşların sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmesi için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bayram boyunca nöbette olduğunu söyledi. Görüşlerinin farklı olabileceğini, ancak bu milletin ortak değerlerde buluşması gerektiğini kaydeden Başkan Zolan, “Başta bu milleti bölmek isteyenlere karşı nöbet tutan asker ve polisimiz olmak üzere tüm insanlarımızın ve İslam aleminin bayramını kutluyor, bu mübarek günün Denizimize ve ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı