REKLAMI GEÇ

Sağlık için yürüdüler

Sağlık için yürüdüler

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen spor kurslarına katılan kadınlar, sağlık için yürüdü. Dünya sağlık Günü dolayısıyla düszenlenen yürüyüşe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2015 Çarşamba, 13:09

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Sağlık Günü’nde “Sağlık için yürüyüş” etkinliği düzenledi. Çamlık Mesireliği’ndeki 3 kilometrelik yürüyüş parkurunda düzenlenen etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sporun sağlık için önemini vurguladı.

Sağlıklı nesiller yetişmesi, halk sağlığının koruması için her türlü çabayı harcadıklarını belirten Zolan, “Parklarımızı yaptık, 10 binlerce çocuğumuza, hanım kardeşimize spor yapma imkanı sunuyoruz. İnsanlarımız hem fiziksel hem ruhsal yönden sağlıklı olsun diye spor yapma imkanı sunduk. Çok şükür Denizli olarak geldiğimiz yer gurur duyduğumuz bir noktadır” dedi.

Şartlar ne olursa olsun spor alışkanlığının sağlıklı ve kaliteli yaşam için sürdürülmesi gerektiğini ifade eden Başkan Zolan, “Biz de sizlerin her zaman hizmetinde olacağız. Her zaman size hizmetkar olacağız. Gece-gündüz, nerede ihtiyaç varsa, sizlerin önünde ne tür engeller varsa onları kaldırmaya, sizleri mutlu etmek için gayret sarf etmeye kendimizi adamışız, o niyetle yola çıkmışız. Allah hepimizin yolunu açık etsin diyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı