REKLAMI GEÇ

Sanat için canlı tuval oldu

Sanat için canlı tuval oldu

Kim olduğunu kimse bilmiyor. Gazi Bulvarı’nda öylece hareketsiz duruyor. Sorulara cevap vermiyor. Yanında “Sanat Sokakta” yazılı bir döviz dikkat çekiyor. Bir sehpanın üzerine de fırçalar ve boyalar bırakmış. Fırçayı alan istediği renk boyaya daldırıp, onu boyayabiliyor. Bu durum en çok çocukların hoşuna gidiyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2015 Pazar, 14:47

Gazi Bulvarı üzerinde hareketsiz bekleyen bu adamı görenler, önce anlamakta güçlük çekiyor. Yanındaki sehpada duran boyalar ve fırçalar dikkat çekiyor. Bir de “Sanat Sokakta” yazılı döviz. Kim olduğunu ve neden böyle bir şey yaptığını anlatmıyor. Muhabirimizin konuşma isteğini başını sağa-sola sallayarak geri çeviriyor.

Boyalar, fırçalar ve “Sanat Sokakta” sloganından “Beni boyayın” mesajını çıkaranlar, harekete geçiyor. Özellikle çocuklar ellerine aldıkları fırçalarla kendini sanata adayan canlı tuval üzerine çiçekler, şekiller çiziyorlar. Birçok kişi de durup, dakikalarca bu durumu izliyor. Yorumlar farklı… Kimi tuhaf karşılıyor, kimi ise vermek istediği mesaj konusunda farklı görüşler dile getiriyor. Ortak kanı; bunu sanat için yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı