REKLAMI GEÇ

Şehidin cenazesi Denizli’ye geldi

Şehidin cenazesi Denizli’ye geldi

Kayseri’de bölücü terör örgütünün bomba yüklü araçla düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Hasan İlhan’ın cenazesi Denizli’ye getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2016 Cumartesi, 22:21

Çarşı izni için bindikleri araca düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Mehmetçikler, baba ocaklarına uğurlanıyor. Aralarında Denizlili Hasan İlhan’ın da bulunduğu şehit askerlerden 7’si Kayseri’deki törenin ardından memleketlerine gönderildi.

Şehit Hasan İlhan’ın cenazesi kısa bir süre önce askeri uçakla Çardak Havalimanı’na geldi. Şehidin naşı, buradan ambulansa Denizli 11’inci Komando Tugayı’ndaki sağlık merkezine getirildi.

Çal’ın Bayıralan Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve ailesi Pamukkale’nin Hacıkaplanlar Mahallesi’nde oturan şehit Hasan İlhan için 18 Aralık Pazar günü, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydan’ındaki Yeni Cami’de öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlenecek.

Yorumlar

Mustafa HORZUM   -  Bağlantı 18 Aralık 2016, 02:22

Hasan İlhan; Sen; vatan, millet, devlet ve bayrağımız için son nefesini verdin. Dünyaya gelirken Cenab-ı Allah’ın Ol ! nefesiyle geldin, giderken ise nefsin ile gitmedin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gerçek vatandaşlarının nefesleri ve dualarıyla ayrıldın aramızdan. Çünkü senin ve silah arkadaşlarının gidişini; yüreğimizde açılan en büyük yara olan, evlat acısı olarak hissettik. Ülkemizde; gerçek vatandaş gibi gözüküp, nüfus kağıdı alıp, her türlü hainliği ve satılmışlığı icra edenlere verilecek en sert cevabı vermek, bu fani dünyayı bizlere emanet edip giden tüm şehitlerimizin ruhuna değecek davranıştır Türk Milleti olarak. Senin ve aziz şehitlerimizin, bizlere emaneti budur ve tartışmaya açık olmayan mukaddes bir emanettir.
Rahat uyu; yiğidimiz,aslanımız,şehidimiz.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı