REKLAMI GEÇ

Şehit olmasaydı 3. yıldızı takacaktı

Şehit olmasaydı 3. yıldızı takacaktı

Hakkari Çukurca’da kullandığı helikopterin kırıma uğraması sonucu şehit düşen Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan, Denizli ve Uşak’ı yasa boğdu. Terfi bekleyen Acıpayamlı üsteğmen, şehit düşmeseydi bu yaz 3’üncü yıldızı takıp yüzbaşı olacaktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2016 Cuma, 22:28

Hakkari Çukurca’daki çatışmada yaralanan askerleri hastaneye götürmek için giden Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan da, helikopterin düşmesi sonucu şehit düştü. Şehidin annesi Şükran Şahan, acı haberi ikamet ettikleri Uşak’ta aldı. Baba Süleyman Şahan’a ise evlat acısının bilgisi akraba ziyareti için geldiği Acıpayam’ın Suçatı Mahallesi’nde ulaştı.

sehit-ustegmen-uasakta-topraga-verilecek-ic

Henüz 1,5 yıllık evli ve Ada isimli altı aylık bebeği olan Betül Şahan’a da eşinin şehit düştüğü haberi öğretmenlik yaptığı Ankara’da verildi.

YÜZBAŞI OLACAKTI
Henüz altı aylık kızı Ada’yı doyasıya sevemeden şehit düşen Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan, terfi bekliyordu. Bu yaz döneminde terfi alıp üçüncü yıldızı takıp yüzbaşı olacaktı.

UŞAK’TA TOĞRAĞA VERİLECEK
Öte yandan Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın cenazesi, ailesinin yaşadığı Uşak’a getirilecek. Anne-babası Uşak’ta yaşadığı için de şehidin cenazesi memleketi Denizli’de değil, bu ilde askeri törenle toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı