REKLAMI GEÇ

Şehit yakınları gözyaşlarını tutamadı

Şehit yakınları gözyaşlarını tutamadı

18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Çanakkale Zaferi’nin 99. Yıldönümü dolayısıyla Polis Evi’nde düzenlenen yemekte, Denizli Protokolü ile şehit yakınları ile gaziler biraraya geldi. Yemekte, Uğur Arslan’ın “Herşey Vatan İçin” adlı şiirinin yayına verilmesi şehit yakınlarını gözyaşına boğdu.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2014 Salı, 15:58

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 18 Mart Çanakkeli Şehitleri ve Çanakkale Zaferi’nin 99. Yıldönümü dolayısıyla, şehit yakınlarına ve gazilere yemek verdi. Polisevi’nde düzenlenen yemeğe, Polisevi’ndeki yemek ve övünç madalyası törenine Vali Abdülkadir Demir, AK Parti Milletvekili Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen ile protokol üyeleri, gazi ve şehit yakınları katıldı.
denizli-gazi ve-sehit-yakinlari-ovunc-madalyasi-ic-2

tören öncesi  Uğur Aslan’ın ‘Herşey Vatan İçin’ adlı şiirinin yayına verilmesi, salondaki şehit yakınları ve gazileri gözyaşına boğdu.

Törende gazi ve şehit yakınlarına seslenen vali Abdülkadir Demir, “En zor konuşma sizlerin karşısında yapılan konuşmadır. Sizlere ne söylesek az gelecek, acınızı hafifletmeyecektir. Ancak devlet olarak bizler, sizlerin kimseye muhtaç olmadan rahat bir yaşam sürmeniz için gerekeni yapmaktır. Bu konuda elimizden geleni yaptığımızı belirtmek isterim” diye konuştu.
denizli-gazi ve-sehit-yakinlari-ovunc-madalyasi-ic

Vali Abdülkadir Demir’in konuşmasının ardından, övünç madalyası verilmesi törenine geçildi.
2012 yılında terhisine 45 gün kala Tunceli-Elazığ karayolun üzerinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenen EYP’nin asker aracı geçişi esnasında patlatılması sonucu şehit düşen Fatih Küçükterci’nin övünç madalyası ile şehitlik beratı annesi Nermin Küçükterci’ye verildi.

ic-1denizli-gazi ve-sehit-yakinlari-ovunc-madalyasi-ic-1

Denizli Emniyet müdürlüğünde polis memuru olarak görev yapan, ErdemSökmen ise, Mardin’in Derik ilçesinde terör örgütünün bombalı saldırısında yaralanarak, terör gazisi ünvanını aldı. Gazipolis memuru Erdem Sökmen’e gazilik övünç madalyasını Vali Abdülkadir Demir, taktı.

Polisevi’nde düzenlenen yemeğe katılamayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, gönderdiği telgrafla şehit ailelerinin ve gazilerin gününü kutladı, acılarını paylaştığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı