REKLAMI GEÇ

Sevgililer Günü’nde evlendiler!

Sevgililer Günü’nde evlendiler!

Yaklaşık 5 yıl birlikte olan ve 1 buçuk yıl nişanlı kalan Gülcan Erkoçak ve Özgür Güçlü çifti, evlenmek için son derece anlamlı bir gün seçti. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine giren çift, böyle anlamlı bir günde evlenmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2008 Perşembe, 01:00

Pek çok çift için evlilik yıldönümü, çok büyük bir anlam ifade eder hiç kuşkusuz. Gülcan Erkoçak ve Özgür Güçlü çifti için de öyle… Çünkü onların evlilik yıldönümleri, tüm dünyanın Sevgililer Günü olarak kutladığı 14 Şubat olacak.

Yaklaşık 4 yıllık bir beraberlik ve 1 buçuk yıllık bir nişanlılık döneminin ardından hayatlarını birleştirmeye karar veren çift, hayatlarının en mutlu gününde çifte heyecan yaşadı. Evlilik tarihi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçen çiçeği burnunda çift, bu günün kendileri için büyük bir anlam ifade ettiğini dile getirerek, böyle bir günde evlenmenin herkesin hayal ettiği bir şey olduğunu söylediler. Her ikisi de öğretmen olan Gülcan Erkoçak ve Özgür Güçlü’ye, biz de Denizlihaber ailesi olarak mutluluklar diliyoruz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı