REKLAMI GEÇ

Sokak hayvanları için damacanadan mama kabı

Sokak hayvanları için damacanadan mama kabı

Hayvansever İbrahim Özata ve arkadaşları, sokak hayvanlarının beslenmesi için su damacanalarından mama kabı yaptı. Böylelikle sokak hayvanlarına bırakılan yiyeceklerin yağmur gibi dış etkenlerden korunması sağlanıyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2015 Pazar, 11:51

Hayvansever İbrahim Özata ve arkadaşları sokak hayvanları için örnek bir proje geliştirdi. Su damacanalarını mama kabına dönüştüren Özata ve arkadaşları, şimdilik Bağbaşı’nda başlattıkları projeyi kent geneline yaymayı hedefliyor. 

Damacanalar ortalarından delinerek, hayvanların içine konulan mamaya ulaşabilecekleri hale getiriliyor. Üstü tıpa ile kapatılan ve boyanan damacanaların içinde mamalar, yağmur ve rüzgar gibi dış etkenlere karşı korunuyor.

İbrahim Özata, damacanaları mama kabına dönüştürmenin oldukça basit olduğunu belirterek, herkesin aynı uygulamayı yapabileceğini ve böylelikle mama kaplarının sayısının artırılabileceğini söyledi.

Yorumlar

ibrahim özata   -  Bağlantı 5 Ocak 2015, 10:28

onu bende düşündümde içine beton atcaktık ama buseferde derinlik azalcaktı ve içindekiler ıslancaktı ve nekadar ağırlık yaparsanda şiddetli rüzgarda uçar bizde buyüzden arkasından iki delik açıp telle direğe bağlamayı düşündük.

IRobot   -  Bağlantı 4 Ocak 2015, 19:09

Güzel bir fikir, inşallah o damacanaların tabanına da ağırlık yapacak mermer vb. tarzı bir uygulama yaparlar da sağda solda rüzgarda yollarda yuvarlanan damacanaları görmeyiz!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı