REKLAMI GEÇ

Talihli ortada yok ama şanslı bayiye akın var

Talihli ortada yok ama şanslı bayiye akın var

Cumartesi günü çekilişi yapılan Sayısal Loto’da talih kuşu Denizli’ye kondu. Büyük ikramiye kazanan şanslı vatandaş henüz ortaya çıkmazken, şanslı bayii şimdiden vatandaşların akınına uğradı. Şanslı bayinin işletmecisi Hüseyin Karaseysioğlu, büyük ikramiyenin kendi bayisinden oynanan kupana çıkmasını sevindiğini ve yılbaşı özel çekilişinden önce gerçekleşmesinin ise umutları artırdığını belirtti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2015 Pazartesi, 13:36

Denizli, Sayısal Loto’nun 5 Aralık Cumartesi günkü çekilişinde, 2, 14, 16, 24, 26 ve 28 rakamlarını doğru tahmin ederek 1 milyon 634 bin 183 lira kazanan talihliyi konuşuyor. Büyük ikramiyenin henüz ortaya çıkmazken, büyük ikramiyeyi veren Pamukkale’nin Fesleğen Mahallesi’ndeki Cerser Şans Oyunları Bayisi şimdiden umut arayanların akınına uğradı.

denizli-sayisal-loto-sansli-bayi-ic-1

SEVİNDİM HUZUR İÇİNDE HARCASIN
Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde 6 yıldan beri şans oyunları bayiliği yapan Hüseyin Karaseysioğlu, bugüne kadar hatırı sayılır ikramiyeler verdiklerini, ancak ilk kez büyük ikramiye isabet eden kuponun bayisinde oynandığını söyledi.

Karaseysioğlu, “1 milyon 634 bin 183 liranın kime çıktığını henüz bilmiyoruz. Bir beklentimiz de yok. Zaten bugüne kadar ikramiye kazandıran bayilere kimse gitmemiştir, kimliğini açıklamamıştır. Ben, şanslı vatandaşımıza parasını huzur içerisinde harcamasını dilerim” dedi.

Karaseysioğlu, büyük ikramiyenin, yılbaşı özel çekilişinden önce çıkmasının ise umutları bir kat daha artırdığını belirterek, “Bizim için de dönüm noktası oldu. Şans oyunlarında talih kuşunun ne zaman kime konacağı belli olmaz. Ama biz umutluyuz. Yılbaşı özel çekilişinde de büyük ikramiyeyi yine biz vereceğiz” diye konuştu.

denizli-sayisal-loto-sansli-bayi-ic

UMUTLARIMIZ ARTTI
Her hafta tüm şans oyunlarını oynadığını söyleyen 75 yaşındaki emekli Abdülkadir Bakan da, “Oynuyorum çünkü hafta sonlarını heyecanla geçiriyorum. Benim için adrenalin oluyor. Hiç ikramiye çıkmadı. Ama büyük ikramiyenin bu bayiye çıktığını şimdi öğrendim. Sevindim, heyecan olsun diye oynuyorum ama paraya da kimin ihtiyacı yoktur ki?” diyerek umutlarının bir kat daha artığını belirtti.

Yorumlar

mustafa   -  Bağlantı 7 Aralık 2015, 16:18

Bende hep cerserden oynarım ama hiç çıkmadı bana..!

ayfer   -  Bağlantı 7 Aralık 2015, 15:45

Aa bana da 4 cikmisti bu cerser bufeden oynamistim tesadufun bu kadari ah be 6 yi kacirmisim ama olsun 4 le de iyi para aldim cok sukur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı