REKLAMI GEÇ

Tatbikat olduğunu bittiğinde anladılar

Tatbikat olduğunu bittiğinde anladılar

AKUT Denizli, gerçeğini aratmayan bir tatbikata imza attı. Tatbikat yapıldığından haberi olmayan 25 kişilik ekip, gerçek bir arama-tarama çalışması gerçekleştirdi. Gece ve zorlu doğa koşullarında yapılan çalışmanın tatbikat olduğu ekiplere saatler sonra bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2016 Cuma, 11:12

AKUT Denizli, farklı bir tatbikata imza attı. Operasyon sorumlusu Alper Patır ve az sayıda sorumlunun bilgisi dahilinde tatbikat gerçekleştirildi. Tatbikat yapılacağından bilgisi olmayan 25 kişilik ekibe Bozburun bölgesinde kayıp kişi vakası ihbarı alındığı bildirildi, ekipler kısa süre içinde tam teçhizatlı olarak tarama bölgesinde buluştu.

denizli-akut-denizli-bozburun-mahallesinde-arama-yapti-1

GECE VE ZORLU ARAZİ KOŞULLARDA ARAMA YAPILDI
AKUT ekipleri, Bozburun Mahallesi’nde belirlenen toplanma noktasında bir araya geldi. Kısa bir bilgilendirmenin ardından kollara ayrılan AKUT ekipleri, zorlu arazi koşulları ve gece karanlığında geniş bir alanda tarama çalışması yaptı.

Dere yatakları, engebeli araziler ve muhtemel tüm noktalar didik didik arandı. Tarama çalışması sırasında ekipler sık sık bilgi paylaşımında bulundu, iletişim sorunsuz sağlandı.

TATBİKAT OLDUĞU DAHA SONRA AÇIKLANDI
Bölgede arama ve tarama çalışmaları devam ederken, operasyon sorumlusu Alper Patır tarafından ekiplere yapılan çalışmanın bir tatbikat olduğu bilgisi verildi.

denizli-akut-denizli-bozburun-mahallesinde-arama-yapti-2

Yaptıkları faaliyetin bir tatbikat olduğunu ve kayıp kimsenin olmadığını öğrenen ekipler, daha önce belirlenen toplanma bölgesinde bir araya geldi. Ekipler ve grup sorumluları, yapılan çalışmanın kısa bir değerlendirmesini yaptı. AKUT Denizli, başarılı ve sürpriz bir tatbikatın ardından normale döndü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı